ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ

πηγή: Intime
 

Μου μεταφέρανε εικόνα από τη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν περίμενε να αποδοκιμάσει τον ΠΑΟΚ. Ουδείς ζήτησε την αποπομπή υπευθύνων για τη νέα τεσσάρα. Λίγες οι συζητήσεις στα ΠΑΟΚτσήδικα στέκια για αυτό που συνέβη στη Λεωφόρο.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα του λαοφιλούς σωματείου, που στο ξεκίνημα της χρονιάς μονοπωλούσε το ενδιαφέρον με τη θετική παρουσία του. Ακόμα και στις πρώτες στραβές ήταν σε πρώτο πλάνο για να το παίξουν μάγκες αυτοί που είχαν προβλέψει την πτώση της ομάδας και να δώσουν πίστωση χρόνου οι πιο μετριοπαθείς.

Το πρόβλημα είναι τώρα. Αρχές Μάρτη και ουδείς ασχολείται. Κι όταν λέμε ουδείς, εννοούμε ουδείς κι όχι ο Ιβάν Σαββίδης που έτσι κι αλλιώς δεν ασχολείτο. Το θέμα τώρα είναι να βγει η χρονιά και βλέπουμε. Η πρώτη θέση των πλέι οφ δεν είναι σοβαρός στόχος. Παίζεις από το ντάλα καλοκαίρι μπάλλα στην Ευρώπη για να επιβεβαιώσεις στην αρχή της σεζόν τη συμμετοχή σου στο Γιουρόπα. Με τι ομάδα θα χτυπήσεις Τσάμπιονς Ληγκ; Σε παρακαλώ.

Αυτό, λοιπόν, είναι το ζόρι του ΠΑΟΚ. Να έχει καταφέρει να μην έχει κανένα στόχο και ενδιαφέρον για τους επόμενους δυο μήνες, μέχρι το τέλος της σεζόν. Να μην συγκινεί ούτε τα αρρωστάκια του.

Διαβάστε ακόμα:

Φιλικό παιχνίδι το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ