ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ

πηγή: Intime
 

Δικαιολογημένα ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για «ντεζαβού». Έτσι το λένε οι Γάλλοι την πανομοιότυπη εικόνα που κάποιος βιώνει πάλι και αισθάνεται ότι είναι η ίδια. Μία ακόμα εφιαλτική εμπειρία στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θυμίζω ότι στον τελευταίο αγώνα που είχε δώσει στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ σαν ομάδα της σούπερ λίγκα είχαν εισβάλλει πάλι οπαδοί της.

«Ντεζαβού», όμως να παραδεχθούμε ότι υπάρχει μία πρόοδος. Πριν από δύο χρόνια είχαν μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο ορδές αεκτζήδων, ενώ αυτή τη φορά μονάχα τριάντα.

Να μιλήσουμε σοβαρά, δηλαδή αυστηρά. Είναι η χοντρομαλακία αυτό που κάνουν όλες οι ΠΑΕ, από τα μεγάφωνα των γηπέδων να παρακαλάνε τους «οπαδούς» τους να έχουν συμπεριφορά αθλητική, όχι για να επιδεικνύουν πνεύμα πολιτισμού, αλλά για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Μαλακίες.

Αυτοί που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι οπαδοί. Πώς να τους το εξηγήσεις. Όπως δεν είναι οπαδοί αυτοί που ρίχνουν ρουκέτες, που είναι έτοιμοι να πλακωθούν με τα ματ. Τόσα χρόνια δεν το έχουν πάρει πρέφα; Φοράνε κασκώλ της ομάδας «τους» τα παιδιά, όμως την έχουν γραμένη την ομάδα. Αυτοί κάνουν το δικό τους παιχνίδι.

Να, γιατί δεν θα πεθάνει το «ντεζαβού», όσο δεν έχει κηρυχθεί ο πόλεμος στους γνωστούς «άγνωστους» κάθε ΠΑΕ, οι οποίοι όποτε αυτοί γουστάρουν, εκδηλώνουν με το δικό τους τρόπο την αγάπη για την ομάδα «τους».

Διαβάστε ακόμα:

Ξευτυλίστηκε πάλι το μπουρδέλο!