ΤΟ 0-2 ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Και να σκεφτείς ότι κάποιοι πονηροί της πιάτσας το παίζανε «άσσος» στο ημίχρονο και «άσσο» τελικό το ματς του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη. Και ότι θα σκόραρε οπωσδήποτε ο Ολαϊτάν. Τελικά ο Παναθηναϊκός με το 2-0 πέτυχε την όγδοη σερί νίκη του και πάτησε προσωρινά, λέει, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προσωρινά, γιατί; Επειδή το έχουν σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τουλάχιστον ένα πόντο από την Ξάνθη αύριο στο Καραϊσκάκη και τον εξ αναβολής αγώνα με τον Πανθρακικό. Αστείο. Κρυόπλαστο.

Μια βαρειά κουβέντα για το 0-2 στην Κρήτη. Μεγάλη νίκη λέω. Μικρός ο αντίπαλος, αλλά το διπλό σημαίνει πολλά για τον Αναστασίου. Το παιδί μαθαίνει. Φανερό είναι. Αισθάνεται πια σαν προπονητής κορυφής, όχι μαθητευόμενος με μία ανθοδέσμη δικαιολογιών στο χέρι. Όπως πριν από δύο χρόνια που παρέλαβε έναν αποπροσανατολισμένο Παναθηναϊκό.

Δεν έκανε μεγάλη εμφάνιση ο Παναθηναϊκός με Εργοτέλη άλλο ότι πήρε άνετα και στο χαλαρό το ματσάκι με δύο γκολ στο ημίχρονο. Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δείχνουν πλέον να πατάνε πιο σταθερά σε σύγκριση ένα χρόνο νωρίτερα. Όσο για τον Αναστασίου καλό θα του κάνει να δουλέψει περισσότερο την άμυνά του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος πιστεύει στα ανέκδοτα