ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΠΕΡΕΙΡΑ

πηγή: Intime
 

Μπαίνω στη θέση του Μαρινάκη. Τι πρέπει να κάνω ο φουκαράς για να σταματήσει επιτέλους το μαρτύριο. Να έχω δώσει τα πάντα, να πληρώνω τους καλύτερους παίκτες και η ομάδα να μην παίζει μπάλλα. Κάτι φταίει. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής δεν κάνει ο Ολυμπιακός. Από απογοήτευση σε απογοήτευση. Ευτυχώς που το ματσάκι με την Ξάνθη έγινε μπροστά σε γυμνά μπετά, και έτσι η ομάδα γλύτωσε τις αποδοκιμασίες από τους γαύρους.

Τι να κάνει ο εφοπλιστής; Να σουτάρει τον Περέϊρα. Αν, βέβαια, αυτός είναι ο υπαίτιος. Αν στον Πορτογάλο προπονητή ανήκει η ευθύνη της αδυναμίας του Ολυμπιακού να παράξει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Όπως και να ‘χει αντικατάσταση προπονητή δεν γίνετε ούτε με σφαίρες στα τελειώματα της σαιζόν. Όταν, μάλιστα, ο δρόμος για το νταμπλ είναι ορθάνοιχτος. Πρώτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και στο κύπελλο έχει απέναντί του τρεις ομάδες ελαφρών βαρών.

Ο Περέϊρα θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Να συνεχίσει και την επόμενη σαιζόν, κι όπως το σκέφτεται από θέση ενισχυμένη. Να είναι αληθινό αφεντικό. Αυτός να αποφασίζει για όλα. Αυτός να έχει τον πρώτο λόγο διότι κέρδισε το νταμπλ με μία ομάδα που ανέλαβε σε περίοδο κρίσης.

Πώς, λοιπόν, ο Μαρινάκης θα διώξει τον Περέϊρα με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και κυπελλούχο; Ζόρικο.

Διαβάστε ακόμα:

Του Αγίου... ανήμερα, μεγάλη η στύση του!