ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 

Ό, τι έχει γράψει ο αποδυτηριάκιας. Και το έγραψε μόνον ο αποδυτηριάκιας. Ο Μαρινάκης δεν είπε σε καμμία ΠΑΕ να υπογράψουν χαρτί κατά του... Μελισσανίδη. Ό, τι τέτοιο γράφτηκε και αναπαράχθηκε δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Τον πόλεμο στον Μελισσανίδη του κάνει μόνος του ο Μαρινάκης.

Τι είχε συμβεί. Στο συμβούλιο της σούπερ λίγκα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού γνωστοποίησε ότι αρνείται τη χορηγία του ΟΠΑΠ λόγω Μελισσανίδη. Επειδή δεν μπορεί να είναι μέτοχος του ιδιωτικού ΟΠΑΠ και να έχει σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Και γι' αυτή την υπόθεση ο Μαρινάκης θα καταφύγει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όλα τα άλλα δεν ισχύουν, ότι όλες οι ΠΑΕ συμφώνησαν με τον Μαρινάκη, εκτός του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Απεναντίας, να πούμε τη συνέχεια του ρεπορτάζ, όλες οι ΠΑΕ, εκτός του Ολυμπιακού πιέζουν τον πρόεδρο της σούπερ ληγκ Μποροβήλο να φέρει το θέμα, να μην καθυστερεί άλλο, για να κλείσει η χορηγία του ΟΠΑΠ.

Όποιος θαρρεί ότι οι ΠΑΕ είναι σε θέση να σνομπάρουν τα πακέτα του ΟΠΑΠ, σίγουρα είναι εξωγήινος. Και πολύ περισσότερο μη θαρρεί ότι καίγεται ο ΟΠΑΠ μην και δεν καταφέρει να... χορηγήσει κάποια εκατομμύρια την πρωταθλητάρα της σούπερ ληγκ.

Διαβάστε ακόμα:

Με Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ δεν έχει στόχους