Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

πηγή: Intime
 

Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Δικαστής να θεωρεί υπόλογο διαιτητή γιατί έδωσε πέναλτυ ή, γιατί έδειξε κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή. Γελάει ο κόσμος. Τι, αλήθεια, να λένε στην Ευρώπη για τις «διευκρινίσεις» που ζήτησε ο ειδικός ανακριτής της «εγκληματικής οργάνωσης» στο πρωτάθλημα από τον διεθνή διαιτητή Ηλία Σπάθα.

1. Γιατί απέβαλες με δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης όσο ήταν 0-0 το ματς με τον Ολυμπιακό.
2. Γιατί έδειξες το σημείο του πέναλτυ σε βάρος του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι της Ξάνθης, όπου η Σκόντα κέρδισε 3-1 στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Ας υποθέσουμε ότι ο διαιτητής ήταν στημένος. Ότι το κοράκι εκτελούσε συμβόλαιο. Ακόμα και αν παίζει τέτοια υποψία είναι εντελώς πρωτόγνωρη η ενέργεια του ανακριτή Ανδρεάδη να υποβάλλει σε «ανάκριση» τον Σπάθα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Να πούμε πρώτα τι απάντησε ο Σπάθας στην ανάκριση για τη διαιτησία του στους αγώνες Ξάνθης-Παναθηναϊκού και Αστέρα-Ολυμπιακού: «Έτσι είδα τις φάσεις τις οποίες με ρωτάτε και για τη διαιτησία μου μ' έκριναν οι παρατηρητές».

ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ: Δεν έχω τίποτα εναντίον σου, όμως είδα τα video των δύο αγώνων, κύριε Σπάθα, μέχρι τις 4 Μαϊου να μου υποβάλλετε υπόμνημα με τις απόψεις σας».

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ο ανακριτής που άνετα μπορεί να διατάξει προφυλακίσεις, ακόμα και για τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, έχει ήδη αποφασίσει να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορούμενων. Είναι σίγουρο αυτό.

Τα video ποιος τα έδωσε στον ανακριτή; Φως φανάρι ότι το προανακριτικό υλικό έχει εμπλουτιστεί από τις καταθέσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο και
του πρώην μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Απόλλωνα Σταμάτη Βελή.

Διαβάστε ακόμα:

Μη φας την ένεση στο μπράτσο