ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Το λέω και το υπογράφω. Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Σηφάκης από τον διαιτητή. Δεν αποφασίζεις έτσι στην ψύχρα να συνεχίσει η μικρή ομάδα στην έδρα του πρωταθλητή χωρίς τον τερματοφύλακά της. Γιατί, λοιπόν, έδειξε την κόκκινη το κοράκι, γιατί έκανε αυτή την παράβαση για την... «παράβαση» του Σηφάκη; Εδώ σε θέλω.

Δεν δέχομαι ότι το κοράκι φοβήθηκε το ματς. Μην και δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός. Μη ανακηρυχθεί πρωταθλητής με ήττα στο Καραϊσκάκη. Επειδή μέχρι την κόκκινη στον διεθνή Σηφάκη ο Λεβαδειακός είχε τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα. Και απειλούσε τον Ολυμπιακό.

Λοιπόν. Με άριστα το 100 ο διαιτητής παίρνει 5 στον τομέα της ψυχολογίας, σύμφωνα με την ΦΙΦΑ. Δεν είναι κανένας καλός διαιτητής αν δεν είναι καλός ψυχολόγος. Ο δε διαιτητής ΥΠΗΡΕΤΕΙ το παιχνίδι, δεν το καταστρέφει.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, για να έρθουμε και στο τι λένε τα κιτάπια, απαγορεύεται να «παίξει» με τα χέρια τη μπάλλα ο τερματοφύλακας έξω από την περιοχή του. Ένα μόλις μέτρο έξω από την γραμμή ο Σηφάκης απέκρουσε, αλλά η μπάλλα βρήκε το χέρι του, που δεν ήταν ούτε σε ανάταση, ούτε σε έκταση, ούτε έδιωξε τη μπάλλα με το χέρι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης μετράει το χρυσάφι στο ζύγι