ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

πηγή: Intime
 

Να «διαβάζουμε» τη συνέχεια του έργου στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης από τις αποφάσεις του ανακριτή που έχει αναλάβει να καθαρίσει την μπουγάδα στη συγκεκριμένη δουλειά. Το τελευταίο νέο που «μιλάει» μόνο του είναι η απαγόρευση της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Κομπότη. Τον μεγαλομέτοχο του Λεβαδειακού, ο οποίος δεν είναι στην διοίκηση της ΠΑΕ της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Άρα, τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια, το ίδιο ας αποφασίσει ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης και για τους διαιτητές την προσεχή Πέμπτη.

Κόκκινη κάρτα, λοιπόν, στα κοράκια εκείνα που είναι υπόλογα για σχέσεις αμαρτίας με την εγκληματική οργάνωση, είναι μια απόφαση που στέκει. Στον Κομπότη που του απαγορεύει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο; Κι αύριο στον Μαρινάκη που σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι ο μπος της εγκληματικής οργάνωσης. Ο αρχηγός της. Ποιος θα ήταν, δηλαδή. Όχι ο Κομπότης, μην την ξευτυλίζουμε τη συμμορία, έλα, πλάκα κάνουμε.

Ο Κομπότης, για να μην ξεφεύγουμε, μετά από 4-5 χρόνια στο δικαστήριο θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες, αλλά μέχρι να γίνει η δίκη θα είναι άουτ. Το ίδιο και ο Μαρινάκης, που τον βρίσκουν μπλεγμένο και στον… φούρνο. Στη μπόμπα που έσκασε στο αρτοποιείο του πρώην διαιτητή Κωνσταντινέα.

Με την αναμενόμενη απόφαση απαγόρευσης της όποιας εμπλοκής του με το ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης τι θα κάνει; Θα πουλήσει τις μετοχές του ή, θα τις χαρίσει στην θύρα 7, όπως έκανε ο Βαρδινογιάννης που παρκάρισε το πακέτο των μετοχών του στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Διαβάστε ακόμα:

Οι δυο πυξίδες του Ολυμπιακού