ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

πηγή: Intime
 

Ο Μαρινάκης, λέει, είναι κυβερνητικός. Μαλακίες λέει ο αποδυτηριάκιας. Ο Μαρινάκης είναι Μαρινάκης. Ένας επιχειρηματίας, ο όποιος επιχειρηματίας παίζει μπάλλα οικονομικά, κοινωνικά, ποδοσφαιρικά, μηντιακά, σε κάθε τομέα, είναι πρώτα ο εαυτός του, τα συμφέροντά του.

Έστω, ότι ο Μαρινάκης είναι «κυβερνητικός». Δεν θα τον σώσει επειδή είναι φιλοκυβερνητικός. Καμμία σημασία. Επειδή δεν υπάρχει κυβέρνηση. Σιγά τώρα, που ο Τσίπρας κι όλο το σωματείο με τη νυχτερινή σχολή του Σύριζα να ασχοληθεί αν ο ανακριτής με τον εισαγγελέα θα μπαγλαρώσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που κατηγορείται ως ο κάπο της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα.

Παρακάτω. Έστω ότι υπάρχει κυβέρνηση, δηλαδή δεν ασχολείται μονάχα με το τι θα γίνει με τα πακέτα της δόσης από τους δανειστές, αλλά και με τον... Μαρινάκη. Έστω. Αν, λοιπόν, δεχθούμε ότι ο σύριζας κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι με το κυνήγι της εγκληματικής οργάνωσης, τότε θα φυλακώσει και τον Μαρινάκη, οπωσδήποτε. Γιατί;

Όταν η κυβέρνηση κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι, μάλιστα αν ελέγχει τη δικαιοσύνη, τότε στο «βρώμικο» κυβερνητικό παιχνίδι δεν παίζει μπέσα. Όποιον πάρει ο χάρος, ακόμα κι αν κάποιος είναι δικός μας, είναι κυβερνητικός. Θεωρητικά μιλάμε.

Διαβάστε ακόμα:

Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο Μαρινάκης!