ΤΟ «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ

πηγή: Intime
 

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι εδώ. Πάντα. Δεν αποσύρθηκε από την κεντρική σκηνή επειδή έφυγε από το ποδόσφαιρο κι έγινε δήμαρχος Βόλου κι όχι Αθηνών. Όλα μέσα είναι. Όπως ο Μπέης από δήμαρχος Καλλιθέας είχε γίνει δήμαρχος Αθηναίων, έτσι και ο Μπέος μην τον δεις αύριο από δήμαρχο των Βολιωτών στον Πειραιά. Να του φάει τη θέση του Μώραλη. Να την σπάσει στον πρώην, έτσι λέει, φίλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έτσι που λες. Δήμαρχος Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος, όμως δεν ξεχνάει ποτέ ότι από το ποδόσφαιρο ξεχώρισε. Από οργανωμένους της εξέδρας του Πανιωνίου. Γι' αυτό έχει άποψη και για την εγκληματική οργάνωση. Και τι είπε ο δήμαρχος Βόλου στην εκπομπή του σαγώνια;

«Το σύστημα υπηρετεί τον Ολυμπιακό». Αυτό είπε ο εχθρός του συστήματος Μπέος. Ο αντισυστηματίας. Είπε και το άλλο. «Έκοψα την καλημέρα στον Μαρινάκη, από τότε που τα βρήκε με τον Αλέξη Κούγια».

Έτσι που λες ο Μπέος. Δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι αλήθεια. Όχι πως είναι ψεύτης. Πολιτικός είναι και νομιμοποιείται να λέει ό, τι θέλει, όπως θέλει; Μόνον που δεν μας είπε γιατί τα βρήκανε, όπως υποστηρίζει, ο Μαρινάκης και ο Κούγιας.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης και «βρώμικο» κυβερνητικό παιχνίδι