Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΚΟΥΓΙΑ «ΠΛΗΣΙΑΣΕ» ΤΟΝ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ!

πηγή: Intime
 

Όχι θα καθότανε με σταυρωμένα χέρια ο Ολυμπιακός και θα περίμενε παθητικά την καρπαζιά από την UEFA, όταν ο Μαρινάκης κρίθηκε ήδη αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα, από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς. Αποκαλύπτω ότι ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ευκαιρία της παρουσίας στην Αθήνα τον «Insider», έτσι όπως αποκαλείται ο δαιμόνιος στο παρασκήνιο γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

Συγκεκριμένα. Με ευθύνη ανθρώπου, εξαιρετικά αξιόπιστου στην πιάτσα που έχει σχέση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός μεταφράστηκε(!) η πολυσέλιδη κατάθεση του γνωστού Αλέξη Κούγια στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη και παραδόθηκε στον Ινφαντίνο. Στην «πρωτοβουλία» αυτή του Ολυμπιακού συνηγόρησε και βουλευτίνα του Σύριζα.

«Ο κύριος Αλέξης Κούγιας είναι διακεκριμένος δικηγόρος στην Ελλάδα και αυτός είναι που ουσιαστικά έστειλε φυλακή δύο προέδρους ΠΑΕ, για τα στημένα ματς, τον Μπέο του Βόλου και τον Ψωμιάδη της Καβάλας». Αυτό είπαν στον Ινφαντίνο στον οποίον παρέδωσαν μεταφρασμένη την κατάθεση του Κούγια, με την οποία απενοχοποιεί απολύτως τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακού.

Σημειώνω ότι ο Αλέξης Κούγιας, κάποτε το «κόκκινο πανί» για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με μια θεαματική κωλοτούμπα κατέθεσε στον ανακριτή υπέρ του προέδρου του Ολυμπιακού, ισχυριζόμενος ότι συνωμοτούν συνεχώς οι Αλαφούζος, Νίκος Πατέρας, Μελισσανίδης, με τον δημοσιογράφο Θωμαϊδη και τον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση. Με σκοπό να διώξουν από το ποδόσφαιρο τον Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, από τον φόβο μην υπάρξουν συνέπειες σε βάρος του, με την κατάθεση Κούγια «πλησίασε» τον Ινφαντίνο, τον Ιταλό Νο2 της UEFA.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινακης αθώα περιστερά, κατέθεσε ο Κούγιας