ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

πηγή: Intime
 

Δεν χρειαζότανε, λέει, αυτό που έκανε προς την κερκίδα ο Σπανούλης. Κι αυτό που έκανε ο του Ολυμπιακού και πρώην του Παναθηναϊκού ήταν με χειρονομία να «πει» στους θεατές, που δεν ήταν μόνο θεατές αλλά και οργισμένοι οπαδοί ανέτοιμοι να δεχθούν την ήττα: «Δεν ακούω…», «Δεν άκουσα…» μόλις πέτυχε τρίποντο στο 1.26 πριν την λήξη. Πιο σωστά πριν τη διακοπή. Ενα μισάωρα αργότερα ολοκληρώθηκε το ματς με νίκη του Ολυμπιακού με 77-66.

Αυτά δεν τα σηκώνει η κερκίδα. Τις πλάκες από τον αντίπαλο παίκτη. Όταν, μάλιστα, κάποιοι πάνε στο γήπεδο για να… προκληθούν. Και τη στιγμή που ο αντίπαλος τους κάνει την χάρη να τους προκαλέσει, τότε αυτοί επί τόπου θα τσιμπήσουν. Και θα κάνουν κόλαση το γήπεδο με την δικαιολογία ότι ο αντίπαλος φταίει.

Μήπως ήταν στημένος ο Σπανούλης. Γιατί, όχι. Και νίκησε τον Παναθηναϊκό και τον ρίχνει στην περιπέτεια αφού κατάφερε να κατεβάσει κόσμο στο παρκέ. Μήπως του σφύριξε την τακτική ο Μαρινάκης που καθάρισε τον Παναθηναϊκό, όταν σουλάτσαρε στη Λεωφόρο κι έγινε της πουτάνας το μαγκάλι; Η διαφορά είναι ότι  ο Σπανούλης το έκανε όταν ο Ολυμπιακός είχε καθαρίσει το ματς. Ενώ, ο εφοπλιστής το καθάρισε από πριν. Εχασε, αλλά δεν έχασε.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωκτικό σεξ το Παναθηναϊκός - Ολυμπιαός