ΕΚΤΕΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!

πηγή: Intime
 

Απίστευτη προσωπική επίθεση στον Σπανούλη του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος και έτσι εξετέθη και ο ίδιος με όσα φοβερά και τρομερά βγήκαν από το στόμα του.

Για τον κύριο Γιαννακόπουλο ο Σπανούλης είναι ελεεινός, τρισάθλιος, τιποτένιος, ενώ βαρύνεται και για το γεγονός ότι έχει πλουτίσει, έχει κερδίσει πολλά χρήματα από το μπάσκετ.

Ασφαλώς δεν είναι σύνηθες αφεντικό επαγγελματικής ομάδος να χρησιμοποιεί τέτοιο λεξιλόγιο, τέτοιο φρασεολόγιο σε βάρος προσωπικά ενός αθλητή. Το ότι ο Σπανούλης θεωρείται ο υπαίτιος της διακοπής του ντέρμπυ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού 66-77 δεν δικαιολογεί τον μεγαλομέτοχο.

Το πιο απίθανο των απιθάνων ήταν ότι ο Γιαννακόπουλος κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό Κοντονή Σταύρο (αφού τους έγλειψε για τις... προσπάθειές τους στην πάταξη της βίας) να τιμωρήσουν τον Σπανούλη. Η απόλυτη γραφικότης, τουλάχιστον. Μα, είναι δυνατόν να λεχθεί τέτοια κουβέντα; Εκτός κι αν ζούμε σε καθεστώς ολοκληρωτικό τύπου Βορείου Κορέας όπου ο χουντικός κυβερνήτης υπεράνω των οργάνων και της δικαιοσύνης με προσωπική απόφαση νταηλίκι επιβάλλει ποινές.

Διαβάστε ακόμα:

Μιλημένος ο Σπανούλης από Μαρινάκη