ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

πηγή: Intime
 

Το πιο έντιμο, το πιο αντρικό θα ήταν να ζητήσει συγνώμην από τον κόσμο ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος για όσα αχαρακτήριστα είπε και έκανε στο ντέρμπυ μπάσκετ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Πράγματα που καταγράφηκαν από τηλεοπτική κάμερα και προβλήθηκαν από τα μήντια.

Να δηλώσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Είμαι απαράδεκτος, ότι δεν πρόκειται να εκτραπώ ξανά δημοσίως, διότι με τη συμπεριφορά μου ντροπιάζω το μπάσκετ, την ομάδα μου, την οικογένειά μου και τον ίδιον μου τον εαυτό. Κι ακόμα να προσθέσει οπωσδήποτε ότι Εγώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αν δώσω για μια φορά ακόμα την εικόνα που έχει σχηματίσει για εμένα ο κόσμος, τότε θα παραιτηθώ διότι συμπεριφορές σαν αυτή δεν ταιριάζουν στον αθλητισμό.

Αυτό όφειλε να κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπολος, όχι να παραμυθιάζει ότι επικοινώνησε με τον Σπανούλη στον οποίον είπε ότι δεν τον εκφράζουν αυτά που είπε. Αυτά που έγιναν με δράστη εμένα και σε βάρος εσένα, Σπανούλη. Δεν είναι προσωπική υπόθεση, δεν είναι προσωπική διαφορά το θέμα, ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον όποιον Σπανούλη, όταν η χυδαιότητα ξεπερνάει το κόκκινο, μάλιστα τηλεοπτικώς. Στο φινάλε δεν μας αφορά αν ο Σπανούλης τον συγχωρήσει, δεν θέλει να «μπλέξει» με δικαστικές περιπέτειες με τον συγκεκριμένο κύριο Γιαννακόπουλο, τέλος πάντων έχει «κατανόηση» για τις γνωστές εκρήξεις του. Αυτό τον ενημέρωσε, εμμέσως...

Ασε τους άλλους να γράφουν για μήνυμα στον τηλεφωνητή. Η επικοινωνία έγινε. Δεν έχει σημασία αν μίλησαν οι δυο τους ή κάποιοι άλλοι για λογαριασμό τους.

Επί της ουσίας, για τα αίσχη που τον βαρύνουν λόγω της συμπεριφοράς του ο Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μία έγγραφη δήλωση, αφού προηγουμένως συμβουλεύτηκε νομικό της εμπιστοσύνης του. Και τι αναφέρει η δήλωσή του;

Πρώτον, δεν ζητάει καμμία συγνώμην από κανέναν, ούτε από τον Σπανούλη, ούτε από τους φιλάθλους.

Δεύτερον, δεν αναφέρει καν αν ασχολήθηκε να βρει ποιος ήταν εκείνος που στους διαδρόμους μιλούσε για τάφους της γυναίκας κα του παιδιού του Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, έμαθα ότι ζήτησε εξηγήσεις από το συνδρομητικό κανάλι γιατί η κάμερά του απέφυγε να «συλλάβει» καθαρά ποιος ήταν εκείνος που έβριζε έξω από τα αποδυτήρια τον Σπανούλη.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο παραμύθι του Μαρινάκη