ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

πηγή: Intime
 

Όχι πως μ' έχει πιάσει η αγωνία, αλλά αναρωτιέμαι τι θα βγει μ' αυτήν την περιβόητη εγκληματική οργάνωση. Η οποία αφού είναι οργανωμένη δουλειά, όπως λένε, σίγουρα έχει αρχηγό. Κι αν ο αρχηγός της συμμορίας δεν είναι ο Μαρινάκης, όπως έχει εκτιμήσει μέχρι σήμερα ο ανακριτής που διαχείριζεται όλο το τεράστιο σε όγκο υλικό, τότε ποιος μπορεί να είναι.

Έχει πλάκα. Να υποβιβαστεί ο Μαρινάκης. Από αρχηγός να κριθεί τελικά ότι ήταν ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης. Βεβαίως έχει πλάκα ένα τέτοιο έργο. Γι' αυτό κι εγώ κάνω πλάκα. Η νορμάλ εξέλιξη είναι να απαλλαγεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ή, να του τα «δώσει» όλα επάνω του η δικαιοσύνη. Επειδή είναι ο Μαρινάκης, όχι κάποια δευτεράτζα στο ποδόσφαιρο. Επειδή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, όχι του Πανθρακικού και του Παγκορινθιακού.

Δεν κατάλαβα. Θα είναι παρατραβηγμένο να αποδειχθεί ότι πράγματι υπάρχει εγκληματική οργάνωση και την ανεχότανε ο Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής. Όχι, δεν το καταλαβαίνω. Ότι υπάρχει πράγματι εγκληματική οργανώση που πήγαινε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Προσοχή, τι διαβάζεις. Λοιπόν. Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Αν, όμως, η σεβαστή δικαιοσύνη καταλήξει ότι υπάρχει συμμορία στο πρωτάθλημα και δεν έχει σχέση ο Μαρινάκης, τότε πρέπει να κλείσουν φυλακή τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ιβάν Σαββίδη. Επειδή αυτοί οι δύο αδικούσαν τον Μαρινάκη, τον συκοφαντούσαν κατά σύστημα και δεν είχαν μάτια να δουν ότι η εγκληματική οργάνωση δρούσε έξω από τα χωρικά ύδατα του λιμανιού στον Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα:

Κούγιας:Εχω προσωπικό μίσος στον Μαρινάκη