ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!

πηγή: Intime
 

Σε μια εποχή που ο Κοντονής Σταύρος μιλάει για κάθαρση, για διαφάνεια, για νομιμότητα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι το παρατραβάνε το σχοινί και ζητάνε κάτι περισσότερο από το να βγει η αλήθεια για την πραγματική σχέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Τα δυο αδέλφια ούτε βρίζουν, ούτε κάνουν δηλώσεις κυριλάτες. Κάνουν κάτι άλλο.

Τι κάνουν; Προσέφυγαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που λειτουργεί στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Είναι, δηλαδή, κρατικό όργανο η ΕΕΑ και τα μέλη της, δικαστικοί και νομικοί, διορίζονται απο τον υφυπουργό.

Υπ' όψιν ότι εδώ και τρεις μήνες έχει λήξει η θητεία των μελών της ΕΕΑ και τη νέα σύνθεση θα την αποφασίσει ο Κοντονής, βέβαια. Αν με ρωτάς ποια είναι η γνώμη μου για τους κυρίους που μέχρι σήμερα παραμένουν μέλη της ΕΕΑ, θα πω ότι «εξαρτάται», και είναι «κοφτήρια», δηλαδή δαγκώνουν, και αποφεύγουν να φτάσουν στα άκρα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με τα στοιχεία που κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υποστηρίζει ότι είναι μαϊμού στην απ' έξω ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ότι παραμένει ο μεγαλομέτοχος στο μπασκετικό Παναθηναϊκό. Ότι δουλεύει όλον τον κόσμο ο Δημητράκης, πως δήθεν αποσύρθηκε. Ότι είναι φαρσοκωμωδία η μεταβίβαση των μετοχών του.

Εάν είναι αλήθεια όσα ισχυρίζεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τότε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινδυνεύει από πρόστιμο μέχρι ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ. Σύμφωνα με τα κιτάπια. Παρόμοια είναι και η περίπτωση της Κέρκυρας στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Το πιο χοντρό παιχνίδι σε βάρος του Μαρινάκη