ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

πηγή: Intime
 

Το δικαστήριο επιδίκασε πριν δυο μήνες το ποσό του 1 εκατομμυρίου. Ο Εκι Γκονζάλες έχει λαμβάνειν χρήματα από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με εκείνη την απόφαση. Ε, και; Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Είδε και απόειδε ο Αργεντίνος, δεν πήρε μία και έκανε το ταξίδι στην Ελλάδα.

Ο Εκι, λοιπόν, αποφάσισε να το πάει λάου λάου. Συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που του είπανε: «Εμείς σ' αγαπάμε. Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν πρόκειται να χάσεις τα λεφτά σου. Κάνε λίγη υπομονή. Μια που ήρθες έλα στο ματς να σε βραβεύσουμε και μετά άντε στο καλό. Τον Σεπτέμβρη θα τα πάρεις. Και πού' σαι ο πρόεδρος σκέφτεται να σου προσφέρει μια συνεργασία που θα σε αφήσει απολύτως ευχαριστημένος».

Αυτά του είπανε του Αργεντίνου που δεν είναι όμως κανένα χάπατο. Την ανθίστηκε τη δουλειά βλέποντας την κομπανία να του λέει παρλαπίπες. Του σφύριξε κι ένας από τους παλιούς του φίλους απο Ελλάδα: «Ρε μαλάκα Εκι, αυτοί που λένε ότι δεν έχουν να σε πληρώνουν, δίνουν πάνω από 1 μύριο για τον Εσιέν».

Ο Εκι, όμως, έχει καεί και ξέρει: «Εχεις δίκιο. Μόνο που δίνουν ένα εκατομμύριο στο μιλητό. Οταν έρθει η ώρα να το πληρώσουν τα ξαναλέμε».

Διαβάστε ακόμα:

Του αγίου ανήμερα, μεγάλη η στύση του!