ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΣΙΕΝ

 

Εσιέν για Παναθηναϊκό. Περίεργο. Όχι μόνον, αλλά και προκλητικό. Χρωστάμε στους δανειστές μας τα κερατιάτικα, δεν μπορούμε να τους αποπληρώνουμε τις δόσεις και κυκλοφορούμε, και κάνουμε ζωή πάνω από την τσέπη μας. Αυτά βλέπουν οι ξένοι και με το δίκαιο τους εξοργίζονται.

«Πολυτελείας» μεταγραφή είναι αυτή του Γκανέζου Έσιέν. Πανάκριβη για το πορτοφόλι της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Αν του περισσεύουν πακέτα του Αλαφούζου να δει πως θα
κλείσει τις ανοικτές τρύπες της ΠΑΕ, όχι να θέλει συμβόλαιο με παίκτη του ενάμισυ, λέει, εκατομμυρίου το χρόνο.

Άσε που εγώ δεν θα τον έπαιρνα τον πρώην παικταρά Εσιέν ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός ήταν στις καλές του. Δεν είναι οικονομικό πρόβλημα. Το παλληκάρι είναι στα κάτω του. Δεν είναι αυτός που ήταν για χρόνια στην Τσέλσυ. Από μιάμισυ σαιζόν έμεινε πρώτα στην Ρεάλ και μετά στην Μίλαν και δεν έπαιξε σε κάθε μία απ' αυτές τις ομάδες περισσότερα από 20 ματς. Και ποια Μίλαν, την χειρώτερη τα τελευταία 25-30 χρόνια.

Δεν είναι μεγάλος, ούτε 33 περπατάει ο Εσιέν. Σημασία έχει ότι τον έχει πάρει η κάτω βόλτα. Καλύτερα να μοιράσει τα λεφτά που προορίζει για τον Εσιέν ο Παναθηναϊκός σε 3-4 δικούς του, της νεάς φουρνιάς. Να πιάσουν τόπο τα φράγκα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπανε στον Εκι από τον Παναθηναϊκό