ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Θα το έκλεινα το μαγαζί εγώ αν ήμουν Βατούτιν, Βατούνιν, Βατούμιν, σίγουρα ένα από τα τρία είναι το σωστό το όνομα του μεγαλομέτοχου της ΤΣ.Σ.ΚΑ. Έτσι είναι. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, εγκαταλείπεις αν είσαι σωστός άνθρωπος. Όχι νούμερο. Όχι κορόιδο.

Δεν χάνεται αυτό το παιχνίδι κόντρα σ' ένα τόσο απογοητευτικό Ολυμπιακό. Ε, αφού το έχασες, γκοσποντίν Βαλούνιν, Βαρούτιν, Βαλούμιν, σίγουρα ένα από τα τρία είναι το σωστό, σημαίνει ότι δεν κάνεις για τη δουλειά. Είτε γιατί σε δουλεύουν, είτε γιατί κάνεις κέφι εσύ να δουλεύεσαι. Και τα λεφτά σου να μην πιάνουν τόπο.

Δεν είναι το τραγικό να χάνεις. Να σπρώχνεις τα περισσότερα πακέτα απ' όσα οι ανταγωνιστές σου στην Ευρώπη. Το δράμα είναι να συμβιβάζεσαι με την αποτυχία του. Να μην την αποδέχεσαι. Επειδή δεν έχεις τη δύναμη να αποσυρθείς. Να παραδεχθείς ότι δεν κάνεις για αφεντικό στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Είσαι πολύ δυνατός σ' άλλες μπίζνες, νομικές, παράνομες, αδιάφορο. Από το μπάσκετ φεύγεις. Εκτός κι αν το αντέχεις να μη σε παίρνουν στα σοβαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγαλύτερο κέρδος του Ολυμπιακού