FINAL FOUR PARTY 16ΧΡΟΝΩΝ

πηγή: Intime
 

Απόψε ισχύει και δεύτερο ραντεβού των 12 συμμαθητών για να παρακολουθήσουν τον τελικό από την Μαδρίτη. Στο σπίτι ενός από τους 16χρονους, στο Ψυχικό. Όλα τα παιδιά παίζουν μπάσκετ, με τις ομάδες τους σε πρωτάθλημα εφήβων και προχθές Παρασκευή είπαν να κάνουν ένα Final Four party.

Κάποια στιγμή, όταν τελείωσε το ματς θρίλερ του Ολυμπιακού, είπαν να αλλάξει έδρα το πάρτυ. Σ' άλλο σπίτι να βρεθούν την Κυριακή. Για λόγους προληπτικούς. Μην τυχόν και ξανακερδίσει ο Ολυμπιακός.

Το φάρμακο του οπαδισμού δεν μένει εκτός κόλπου. Από τα 12 αγόρια τα 8 είναι παναθηναϊκοί, δύο αεκτζήδες και δύο αδιάφοροι. Παιδιά των βορείων προαστείων πολύ λίγο ασχολούνται με το ελληνικό πρωτάθλημα, καθημερινό το ενδιαφέρον τους για το ΝΒΑ. Και σαν οπαδοί είναι του γλυκού νερού, περισσότερο έκαναν την πλάκα τους κι όχι γιατί πραγματικά σκοτίστηκαν που ο Ολυμπιακός έφθασε σε αξιομνημόνευτη νίκη και άφησε έξω από τον τελικό την ΤΣ.Σ.ΚΑ.

Γράφω αυτές τις αράδες για τη μεγαλύτερη κατάρα του ανθρώπινου είδους, λέω εγώ. Για την αθεράπευτη αδυναμία. Τον οπαδισμό, που δεν εκδηλώνεται μόνον στον αθλητισμό. Οπαδός, δηλαδή πιστεύω σε μια θρησκεία, χωρίς να λαμβάνω υπ' όψιν μου τι διάολο αναφέρει. Το ίδιο και στην πολιτική. Ο οπαδισμός με οδηγεί στο να παντρευτώ μια κομματική παράταξη, όχι η... ιδεολογία και οι παραμύθι φούρναρης αρχές του κόμματος.

Διαβάστε ακόμα:

Μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό