Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΚΟΝΤΡΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ-ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ

πηγή: Intime
 

Ήμουνα πολύ παιδί, σε ηλικία τρυφερή, που λένε οι κουλτουριάρηδες, όταν εντυπωσιάστηκα όταν διάβασα σε βιβλίο ιστορικό τα μπινελίκια, χυδαία και κάργα άσεμνα, που έπεφταν ανάμεσα σε δύο αντιπάλους. Όπλο η γλώσσα, ίσα και όμοια με το ντουφέκι. Ανοίγει το στόμα ο πολεμιστής και δεν σταματά το βρισίδι για μάνες και θεούς του αντιπάλου. Για να του σπάσει τον τσαμπουκά. Να τον τρομοκρατήσει. Να του προκαλέσει ηττοπάθεια.

Κι όταν έφθασα σε ηλικία που πήγαινα σινεμά, 13χρονος και 14χρονος, σου λέω ότι τρόμαξα από τις σκηνές εκπαίδευσης σε μονάδα πεζοναυτών στην Αμερική. Ο λοχίας να καραξευτυλίζει τους υποψηφίους, που άλλος ήταν οικονομολόγος του Κολούμπια, άλλος θεολόγος του Χάρβαρντ.

-Είστε σκουπίδια! Ένα μάτσο μπουρδέλα είσαστε. Σας βλέπω και σας λυπάμαι, κεφτέδες, χλεχλέδες.

Έτσι και ο Σπανούλης. Του σωματείου είναι. Δεν ακούει μόνον, ανταποδίδει πουστιρλίκια. Τίποτα δεν αφήνει να πέσει χάμω, χωρίς να το σηκώσει και να το ξαναστείλει στον αντίπαλο.

Δεν είναι ο τενίστας ο Σπανούλης που θα χάσει το παιχνίδι και θα πλησιάσει τον νικητή να του σφίξει το χέρι. Έχασε ο Bill; Κάπου θέλει να ξεσπάσει. Είτε ο άλλος, ο Λιθουανός πρώην του Παναθηναϊκού, τα «έδειξε», είτε όχι.

Παραμύθι φούρναρης πούλησε σε Έλληνες δημοσιογράφους ο Γιάνας Ματσιούλις ότι έκανε την και γαμώ αρσενική κίνηση να θυμίσει στον Σπανούλη με ποιο μέρος του σώματος τον πήδηξε. Τον νίκησε. Τίποτα δεν «έδειξε» ο παίκτης της Ρεάλ στον συνάδελφο του Ολυμπιακού. Είπε, όμως, ότι «το έκανε» για να διασκεδάσει, να ακυρώσει το μπινελίκι τον Σπανούλη. Ότι, δηλαδή, ο Σπανούλης δεν πιστεύει αυτά που του έσυρε, ότι είναι ένας τίποτας, ένας ανύπαρκτος, ο κανένας της Ρεάλ και όσα είπε ο Σπανούλης τα είπε ερεθισμένος από την πρόκληση τη δική του, του Ματσιούλις.

Διαβάστε ακόμα:

Τι συνέβη και υστέρησε ο Σπανούλης