«ΑΝΟΙΚΤΟΣ» Ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

πηγή: Intime
 

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροιας δεν έχει πάρει στα σοβαρά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Και τις συνέπειες που απειλείται να υποστεί η πρώην ομάδα του, η οποία έχει εξαγοραστεί από άλλον μεγαλομέτοχο.

Ο Αρβανιτίδης, ο οποίος κατά την πρώην ερωμένη του είχε «συνωμοτικού τύπου» επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει ήδη περιοριστικούς όρους από τον ειδικό ανακριτή για την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες ανακριτής και εισαγγελέας ήταν έτοιμοι στο τσακ να ρίξουν κι ένα χρηματικό πρόστιμο του Αρβανιτίδη, ο οποίος όταν κλήθηκε σχετικώς ήταν «απροετοίμαστος».

Κατ' αρχήν ο Αρβανιτίδης, που αρνείται κάθε κατηγορία και όποια σχέση με την εγκληματική οργάνωση, δεν παρουσίασε το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Βέροιας. Ούτε τις επιταγές των ποσών που έχει εισπράξει από τον νέο μεγαλομέτοχο. Άσχετο αν το νταραβέρι ανάμεσα στου δύο δεν έχει ολοκληρωθεί, και καθυστερεί, ίσως από οικονομική αδυναμία του νυν προς τον πρώην μεγαλομέτοχο. Απλά να προσθέσω ότι ο Αρβανιτίδης είπε στον ανακριτή ότι δεν έχει σχέση με την Βέροια, ότι δεν ανακατεύεται με το ποδόσφαιρο.

Χρήσιμο, πάντως, θα ήταν για την ανάκριση να γνώριζε τα ποινικά μητρώα των μεγαλομετόχων που έχουν(;) κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αναφέρομαι γενικώτερα κι όχι ειδικώς στην ΠΑΕ Βέροια, επειδή κυκλοφορούν ανεύθυνα(;) φήμες για μέτοχο με προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Εκτός κι αν η υπόθεση κάθαρση στο ποδόσφαιρο και πόλεμος στη διαφθορά παίζεται μονάχα για τη δημιουργία εντυπώσεων και κυβερνητική εκμετάλλευση.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβει η τσιγγάνα γκόμενα του Αρβανιτίδη