ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

πηγή: Intime
 

«Για έξι χρόνια είχα στενή σχέση με τον Αρβανιτίδη» λέει μια κυρία που υποστηρίζει πως δέχεται απειλές να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Για έξι χρόνια, λοιπόν, η ερωμένη του παντρεμένου μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Βέροιας ήταν σε θέση να ξέρει τις βρωμοδουλειές του στο ποδόσφαιρο. Και για να μιλάμε ακόμα πιο συγκεκριμένα η κυρία Α.Τ., της τσιγγάνικης φυλής, από Βέροια, έχει καταθέσει και για περίεργες, σχέσεις του πρώην γεροντογκόμενου με τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, όπως φωτογραφίζει έτσι τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα πράγματα είναι σοβαρά. Βέβαια ο Αρβανιτίδης έχει μηνύσει την κυρία, όχι διότι αρνείται μαζύ της την «στενή σχέση», αλλά επειδή διαψεύδει τους ισχυρισμούς της, τους οποίους χαρακτηρίζει συκοφαντικούς. Και κάτι περισσότερο. Σύμφωνα μ' όσα «ανεπίσημα» λέει ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας, ο Αλαφούζος με τον δημοσιογράφο Θωμαϊδη τον μπλέκουν στην προσπάθειά τους να ενοχοποιήσουν τον Μαρινάκη.

Η κυρία όλα αυτά που είπε τα έχει καταθέσει αλλά έχουν παραγραφεί. Ακόμα και ότι για ένα ματς με τον Λεβαδειακό ο Αρβανιτίδης πήρε ένα άλφα ποσό χρημάτων. Αυτό που δεν έχει παραγραφεί και παραμένει ανοικτό είναι οι συναντήσεις του Αρβανιτίδη με τον Μαρινάκη, με μεσάζοντα τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Κουρίδη.

Αν, δηλαδή, αποδειχθεί ότι οι Μαρινάκης-Αρβανιτίδης συνωμοτούσαν επειδή ελεγχόταν η διαιτησία από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, τότε ο εφοπλιστής την έχει άσχημα.

Η κυρία, η πρώην του Αρβανιτίδη, είπε ότι πριν συναντήσει τον «μεγάλο», τον «αρχηγό», δηλαδή τον Μαρινάκη, ο Κουρίδης «προετοίμαζε» τον Αρβανιτίδη, διότι ο εφοπλιστής είναι δύσκολο άτομο και να μην τον πετύχει στις αναποδιές του. Σκοπός της συνάντησης του Αρβανιτίδη στο γραφείο του Μαρινάκη ήταν να εξασφαλίσει προστασία και αβάντα η Βέροια από τα κοράκια.

Διαβάστε ακόμα:

Σε οργασμό οι κομπιναδόροι της πιάτσας