Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

πηγή: Intime
 

Αυτό παραπάει. Να κατηγορείται για δωροδοκία αντίπαλης ομάδας ο Αλέξης Κούγιας. Έστω κι αν ενήργησε, υπέρ της Παναχαϊκής βέβαια, σαν ελεύθερος σκοπευτής κι όχι σαν αρχηγός ή, απλό μέλος κάποιας εγκληματικής οργάνωσης. Είναι δυνατόν; Όλα είναι δυνατά.

Ο Νο1 πολέμιος της εγκληματικής οργάνωσης Αλέξης Κούγιας να αντιμετωπίζει κατηγορίες όπως κάποια σεσημασμένα καθάρματα του παρασκηνίου. Αν είναι δυνατόν, θα πεις. Να, όμως, που στην πουτάνα τη ζωή όλα τα έχουμε δει. Όχι μόνον να καταγγέλονται άτομα υπεράνω υποψίας αλλά και να καταδικάζονται και να ομολογούν την ενοχή τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τι έχει συμβεί. Κατ' αρχήν ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής έχει ήδη απαλλαχθεί από την αθλητική δικαιοσύνη. Για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακού Χερσονήσου-Παναχαϊκής. Ότι ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Πάτρας με χρήματα προσπάθησε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και γι' αυτό έχει ηθική αυτουργία ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας.

Ο μεν γενικός αρχηγός Πέτρος Σταθάκης παραδέχθηκε την ενοχή του, η δε Παναχαϊκή τιμωρήθηκε με απόφαση 5 βαθμών. Ο Κούγιας είχε απαλλαχθεί, πριν από 4 χρόνια, όταν η υπόθεση είχε εκδικαστεί.

Εκκρεμεί η συζήτηση της ίδιας υπόθεσης στα ποινικά δικαστήρια. Ο Σταθάκης είναι δύσκολο, σχεδόν απίθανο να αλλάξει όσα υποστήριζε. Ότι εκτελούσε εντολές. Διαφορετικά θα τα φορτωθεί όλα επάνω του.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβει η τσιγγάνα γκόμενα του Αρβανιτίδη