Ο ΣΙΣΑΙ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ;

πηγή: Intime
 

Το καλύτερο για τον οπαδό είναι να εκδηλώνει οπαδική λατρεία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι δικός μας, σου λέει, όχι γιατί φοράει απλά τη φανέλλα της ομαδάρας, αλλά γιατί είναι ένας σαν κι εμάς. Οπαδός.

Ο πρόεδρος της ομάδας ψιλοσυγκινεί την εξέδρα για την αγάπη του, για τον πατριωτικό του οπαδισμό στην ομάδα. Την εξέδρα την κερδίζει και την κατασυγκινεί ο ξένος, ο παίκτης που ήρθε από άλλη ομάδα και βαπτίστηκε οπαδός της.

«Έρχομαι την πρώη Ιουλίου» ανήγγειλε ο Γάλλος Τζιμπρίλ Σισαί, που έφυγε από τον Παναθηναϊκό πριν από τέσσερα χρόνια. Γιατί έρχεται στην Ελλάδα και γιατί το διαφημίζει. Επόμενο ήταν να στηθούν σενάρια «επιστροφής» του στον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα το ήθελαν. Στην άκρη βάζουν κάθε πρόβλημα, κάθε προοπτική ότι η ομάδα θα ενισχυθεί και του Σισαί. Η ικανοποίηση, οπαδικά και συναισθηματικά, είναι να ξαναδούν τον Σισαί με την πράσινη φανέλλα και μαζύ του το πάθος στο γήπεδο.

Να σημειώσω, όμως, ότι μια μεταγραφή παρουσιάζει δυσκολίες. Δεν γίνεται, άλλωστε, η μεταγραφή, η κάθε μεταγραφή από ρομαντικό οπαδισμό. Ούτε φθάνει να το θέλει, αν πράγματι το θέλει ο παίκτης. Χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβει η τσγγάνα γκόμενα του Αρβανιτίδη