ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Ψιλομανούριασαν ορισμένοι, κάποιοι άλλοι έδειξαν έκπληκτοι, γιατί ο Τοροσίδης εκδήκωσε τη συμπάθειά του στην Σκόντα Ξάνθη κι όχι στον Ολυμπιακό, εν όψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδος. Αν ήθελε τη νίκη του Ολυμπιακού ο διεθνής μπακ της Ρόμα, λέω εγώ, θα ήταν απίθανο.

Βεβαίως φόρεσε τη φανέλλα του Ολυμπιακού, ήταν και αρχηγός του πρωταθλητή ο Βασίλης Τοροσίδης, όμως πως να αγνοήσει την καταγωγή του. Ότι γεννήθηκε στην Ξάνθη. Ότι η οικογένειά του είναι στην Ξάνθη. Ότι ανατράφηκε ποδοσφαιρικά στην Σκόντα. Και δεν του έκανε το χατήρι ο Ντέμης Νικολαϊδης να τον πάρει στην ομάδα του. Αυτό θα περίμενε κανείς, αφού ο Τοροσίδης είναι αεκτζής.

Τον παραχωρούσε η Σκόντα τον Τοροσίδη, αλλά ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε πίσω και τον παίκτη τον πήρε επί Κόκκαλη ο Ολυμπιακός. Η Σκόντα πήρε και πακέτο και στα ανταλλάγματα τον Κωστούλα, διότι είχε ανάγκη από σέντερ-μπακ.

Με την Ξάνθη, βέβαια, είναι στον τελικό ο Ξανθιώτης Τοροσίδης, χωρίς αυτό να σημαίνει «προδοσία» στον Ολυμπιακό. Λόγω Ξάνθης, εξελίχθηκε ποδοσφαιρικά και έφτιαξε την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

Το πρόβλημα ο ανακριτής με την αθώωση της Βέροιας!