ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ!

πηγή: Intime
 

Συνελήφθη ο δολοφόνος, θεωρήθηκε πράγματι ότι αυτός είναι ο ένοχος, και το δικαστήριο τον αθωώνει. Τι είναι αυτό; Σοκ!!! Οι δικαστές, αυτοί που παριστάνουν τους δικαστές, που υποτίθεται απονέμουν δικαιοσύνη, σοκάρουν. Προκαλούν σοκαριστικά με την απόφασή τους.

Ψυχραιμία, όμως. Εδώ θα τα πούμε ήρεμα και χαλαρά. Οι κύριοι της πειθαρχικής επιτροπής της σούπερ ληγκ δεν πείστηκαν για την ενοχή του μεγαλομέτοχου Αρβανιτίδη και του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Λαναρή που κατά τις μαρτυρίες μπήκε στα αποδυτήρια και ζήτησε από τους παίκτες της Βέροιας να χάσουν από τον Ολυμπιακό.

Για τον κόσμο μια τέτοια απόφαση, λέω για την απαλλαγή της ΠΑΕ Βέροιας, σημαίνει ότι στην Ελλάδα είναι σκέτο κοροϊδιλίκι όλη αυτή η φιλολογία περί κάθαρσης και εξυγίανσης στο ποδόσφαιρο. Πέη μπλου. Δεν είναι δυνατόν, κατά το μυαλουδάκι του κόσμου, ο ανακριτής να επιβάλλει περιοριστικούς όρους στους Αρβανιτίδη, Λαναρή και κάποιοι άλλοι «δικαστές» να αποφασίζουν ότι δεν έγινε... τίποτα.

Το έργο δεν τελειώνει εδώ. Το πιθανότερο είναι να παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Να εφεσιβάλει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της διοργανώτριας. Κι αν συμβεί αυτό, να εκδικαστεί η υπόθεση από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Είπαμε να το δούμε ψύχραιμα το πράμα. Λοιπόν. Είσαι μέλος της πειθαρχικής της σούπερ ληγκ και αποφασίζεις υπέρ της Βέροιας. Επειδή έτσι κρίνεις. Να, όμως, που... απειλείσαι να θεωρηθείς όργανο της εγκληματικής οργάνωσης! Όπως το λέω. Έτσι να σε αντιμετωπίσει ο ανακριτής διαφθοράς, όπως άλλωστε έχει ήδη κάνει για άλλα μέση δικαστικών επιτροπών, τόσο της ΕΠΟ, όσο και της φούτμπωλ ληγκ.

Δεν τελειώνουμε. Ψύχραιμα, πάντα. Έστω ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάνει την έφεση και η Βέροια απαλλάσσεται και από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Κι αυτοί των εφέσεων της ΕΠΟ κινδυνεύουν να θεωρηθούν σχέση έχουσα με την εγκληματική οργάνωση!Ενδεχομένως.

Μη λησμονούμε ότι ο μεν ανακριτής έχει ασκήσει δίωξη σε μεγαλομέτοχο και γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Βέροιας, για 4 κακουργήματα. Και η... ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, για τον κόσμο, με την απαλλαγή της Βέροιας, θεωρεί... στημένο τον ανακριτή διαφθοράς.

Διαβάστε ακόμα:

«Ανοικτός»  ο Αρβανιτίδης στον ανακριτή