Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Δεν είσαι προπονητής της ΑΕΚ αν τιμωρούνται ποδοσφαιριστές από τη διοίκηση χωρίς εσύ να συμφωνείς προηγουμένως. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Το Νο1 άτομο στα αποδυτήρια είναι ο προπονητής. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς τη δική του απόφαση. Χωρίς τη δική του έγκριση.

Βεβαίως η διοίκηση θα θέσει θέμα προστίμου, αποκλεισμού, οποιαδήποτε καμπάνα. Όχι, όμως, αγνοώντας τον προϊστάμενο. Τον εργοδηγό. Τον καπετάνιο, δηλαδή τον προπονητή.

Στην πραγματικότητα η διοίκηση καταργεί τον προπονητή αν επιβραβεύει ή, τιμωρήσει ποδοσφαιριστή, ενώ ο προπονητής διαφωνεί. Η πρόσφατη ιστορία του Τραϊανού Δέλλα δίνει
αφορμή να κάνουμε μια προσέγγιση ακαδημαϊκή στις σχέσεις προπονητή και εργοδοσίας. Το πως θέλει μια ΠΑΕ τον προπονητή της. Και πως προστατεύει το κύρος του ο προπονητής στη σχέση του με την ομάδα.

Το πως ενήργησε η διοίκηση της ΑΕΚ αφορά την ίδια. Και η πρακτική της την αντιπροσωπεύει, θέλει, δεν θέλει. Το ίδιο ισχύει και για τον Δέλλα. Το πώς ανέχτηκε, το πώς αντέδρασε στην απόφαση της διοίκησης.

Διαβάστε ακόμα:

Μαύρος ποδοσφαιριστής διέσυρε τη χούντα