ΜΠΕΟΣ: Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Για να μη ξεχνιόμαστε. Την επιχείρηση μαϊμού για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, πριν από τέσσερα χρόνια την πλήρωσαν δύο πρόεδροι και μαζύ οι ομάδες τους. Ο Αχιλλέας Μπέος του Ολυμπιακού Βόλου και ο Μάκης Ψωμιάδης της Καβάλας. Ο χαμός, για όσους θυμούνται. Βρώμισε ο τόπος από τις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών ανθρώπων της μπάλλας, διάλογοι ατελείωτοι που γέμισαν σελίδες ολόκληρες. Με τη δουλειά που έκαναν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι μπήκαν φυλακή, οι δύο ομάδες τους υποβιβάστηκαν. Πολύ φασαρία για το τίποτα! Καμμία κάθαρση δεν έγινε αφού πάλι καλείται η δικαιοσύνη να δει τι θα κάνει με την εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος. Ο δε Αχιλλέας Μπέος στη συνέχεια εξελέγη πανηγυρικά δήμαρχος Βόλου, ενώ δεν βάζει γλώσσα μέσα. Αισθάνεται καθαρός, αθώος και τα χώνει χοντρά και τσουβαλάτα διότι είναι με το κόμμα του... Αλαφούζου.

Λέμε. Ότι ο Μπέρος ανήκει στην πλευρά αυτών που θέλουν πρωτάθλημα καθαρό, όχι με στημένους διαιτητές και δικαστές, όχι με λαμόγια παράγοντες και δημοσιογράφους. Μάλιστα. Είναι σαφές, δεν κωλώνει να λέει αυτά που σκέπτεται και σαν έμπειρος γνώστης του χώρου έχουν αξία οι εκτιμήσεις του.

Τον ρώτησαν, λοιπόν, τον κύριο δήμαρχο να μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση κι αυτός, ο Μπέος, τα έβαλε με τον Μαρινάκη. Αυτή, τουλάχιστον, είναι η δική μου ερμηνεία στις δηλώσεις του.

«Όπως είναι δομημένο σήμερα το ποδόσφαριο την εύνοια την έχει μια ομάδα, ο Ολυμπιακός». Ντροπή στον Μαρινάκη, δηλαδή.

Τι σημαίνει αυτό; Πως όλο το σύστημα της διαφθοράς ευνοεί τον Ολυμπιακό. Δυο φορές ντροπή στον Μαρινάκη, διότι κατά τον Μπέο ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και δεν χρειάζεται αβάντα και προστασία από καμμία εγκληματική οργάνωση.

Τι μας λέει ο Μπέος; Ότι δεν ντρέπεσαι, ρε, Μαρινάκη, να ανέχεσαι να σε σπρώχνει το παρασκήνιο, μάλιστα όταν με το σπαθί σου μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα. Αυτό μας λέει ο Μπέος.

Εγώ νομίζω ότι ο Μπέος δεν είναι Μαρινάκης. Είμαι σίγουρος, δηλαδή, ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, σε περίπτωση που τον βοηθούσαν τα λαμόγια θα είχε μια διαφορετική αντίδραση, απ' αυτή την «παθητική» στάση του Μαρινάκη σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου.

Διαβάστε ακόμα:

Κράτησε αλβανικό το επαγγελματικό ποδόσφαιρο