Ο ΑΛΛΑΧ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΤΕΡ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΗ ΜΠΙΝ ΑΛ

 

Τα είχαμε πει. Όταν ο άλλος είναι στο κόλπο, θα ψηφίσει τον κομπιναδόρο. Έτσι είναι. Όλοι, οι πάντες όλοι δεν ψηφίζουν τον καλύτερο, τον πιο έντιμο, αλλά αυτόν που βολεύει τα προσωπικά του συμφέροντα.

Ο Μπλάτερ, όμως αναμενόταν, επειδή είχε με το μέρος του τα περισσότερα κουκιά, συνεχίζει να παραμένει πρόεδρος στην FIFA. Εξελέγη με δημοκρατικές διαδικασίες, πεντακάθαρες, για πέμπτη φορά. Έκανε, μάλιστα, και τη μεγάλη αποκάλυψη. Ότι ο Θεός ήταν μαζύ του. Που σημαίνει ότι ο μεγαλοδύναμος έδωσε φώτιση να ψηφίσουν τον 79χρονο Ελβετό.

Εγώ δεν ξέρω ότι ο Θεός πράγματι ήταν με τον Μπλάτερ κι όχι με τον αντίπαλό του, τον Άραβα πρίγκηπα Αλή μπιν Αλ Χουσεϊν. Τίποτα δεν αποκλείω. Πιθανόν ο Αλλάχ, δηλαδή ο Θεός με το όνομα το αραβικό, να ήταν με τον Ιορδανό πρίγκηπα και να έχασε στις εκλογές από τον Μπλάτερ. Το ξέρω; Δεν το ξέρω. Χάνει, ρε, ο Θεός; Δεν ξέρω.

Όπως δεν ξέρω αν ο Θεός ή, ο Αλλάχ όπως τον λένε οι μουσουλμάνοι να κράτησε ουδετερότητα. Άσε τι λέει ο απατεώνας Μπλάτερ. Όπως όλοι οι πονηροί λανσάρονται ότι είναι θρήσκοι και πορεύονται με τη βοήθεια του παντοδύναμου.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη απάτη στις εκλογές της FIFA