ΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΣΕΝ; ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΒΑΝ!

 

Δεν είναι σωστός όποιος τα βάζει με τον «προπονητή» του ΠΑΟΚ Γιώργο Γεωργιάδη. Εντελώς ακατάλληλος είναι το παλληκάρι να διαχειριστεί την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play-off. Πολύ απλά δεν έχει τέτοια πλάτη να σηκώσει αυτό το βάρος. Όταν, μάλιστα, παρέλαβε ένα καφενείο. Ένα διαλυμένο μαγαζί. Και θα εξηγήσω γιατί είναι άδικο να στήνουν στον τοίχο τον «υπηρεσιακό» προπονητή Γεωργιάδη, για τον οποίο είπε ύμνους, τα καλύτερα λόγια ο Ιβάν Σαββίδης, αμέσως μετά τη απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Όπως δεν είναι σωστός όποιος πει «Άμα δεν μπορούσε να μην αναλάμβανε ο Γεωργιάδης». Τι λέτε, ρε! Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Γεωργιάδης, αλλά τι αποφασίζει ο ΠΑΟΚ. Αν, δηλαδή, ο Ιβάν ζητούσε από τον Γεωργιάδη να υπογράφει δελτίο ποδοσφαιριστή και ο παίκτης δεχότανε, θα έφταιγε ποιος; Ο Γεωργιάδης ή, ο Σαββίδης.

Μπήκε στα play-off ο ΠΑΟΚ και ο φουκαράς ο Γεωργιάδης κατάλαβε τι θα πει Γολγοθάς. Το παιδί τα έχει χαμένα. Δεν ξέρει τι λέει. Και πώς να ξέρει τι λέει, όταν δεν ξέρει τι κάνει. Πήρες χαμπάρι;

Να σου πω το πιο φοβερό, για να καταλάβεις με ποιον έχει μπλέξει ο ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης, λοιπόν, στο λέω και στο υπογράφω, είδηση σου δίνω, αν πήγαινε καλά ο Γεωργιάδης δεν θα έψαχνε κανέναν Άνερσεν. Θα ξεκίναγε το προσεχές πρωτάθλημα με Γεωργιάδη προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το ναρκωτικό του ΠΑΟΚ