ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ

πηγή: Intime
 

Δεν χρειάζεται να έχεις τετράγωνο μυαλό για να βγάλεις άκρη στο θέμα Περέιρα, λέω για τον προπονητή του Ολυμπιακού που δεν τελείωσε το συμβόλαιό του. Τα βάζεις κάτω τα πράγματα και το συμπέρασμα είναι πακεταρισμένο με εξαντρίκ περιτύλιγμα.

Συναντήθηκε, λέει, ο Πορτογάλος τεχνικός με τους ανθρώπους της Ραίηντζερς, μάλιστα στη Σκωτία. Το πράμα μιλάει μόνο του. Η ιστορική ομάδα της Σκωτίας είναι σήμερα στα κυβικά πολύ πιο κάτω από τον Ολυμπιακό. Άρα;

Δεν θέλει να πάει στους Ραίηντζερς ο Βίτωρ Περέιρα, αλλά θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό σαν επαγγελματίας ψάχνεται. Δικαιολογημένα ή, όχι, άλλωστε το θέμα είναι προσωπικό, εκτιμά ότι δεν αισθάνεται καλά στον Ολυμπιακό. Πιθανόν πρόβλημα επικοινωνίας με τον Μαρινάκη. Πιθανόν ότι δεν θα επαναλάβει την «επιτυχία» του να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο.

«Επιτυχία» με εισαγωγικά το νταμπλ, αφού στο πρωτάθλημα δεν υπήρχε ομάδα να το χάσει, το δε κύπελλο το πήρε από τα... χέρια της ΑΕΚ της Β' εθνικής και της μικρομεσαίας Ξάνθης.

Έχει συμβόλαιο ακόμα με τον Ολυμπιακό ο Περέιρα, όμως κάνει τις... σκέψεις του επειδή το αντιλαμβάνεται πως μαζύ του δεν είναι ενθουσιασμένος το αφεντικό του, ο Μαρινάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Η τσέπη του Μαρινάκη και ο Ρομπέρτο