«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ» ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ!

πηγή: Intime
 

Γιατί «επιμένει» τόσο πολύ ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς στο ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, πριν από 2,5 χρόνια στο Καραϊσκάκη; Επειδή το θεωρεί στημένο. Και ξεκινάει τη δουλειά του, τη θεμελίωση ότι πράγματι υπάρχει εγκληματική οργάνωση από την υποψία, τη βεβαιότητα ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

«Όπλο» του ανακριτή η κατάθεση του τότε προπονητή της Βέροιας Καλαϊτζίδη, σύμφωνα με τον οποίο ο αγώνας χειραγωγήθηκε. Είναι ολοφάνερο ότι ο δικαστής χρειάζεται τις μαρτυρίες, τις ομολογίες των ποδοσφαιριστών της Βέροιας.

Δεν είναι... περίεργο που οι τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας που απολογήθηκαν «άρπαξαν» ήδη περιοριστικούς όρους. Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο καθένας μπορεί να μιλάει πλέον για απ' ευθείας «προειδοποίηση» στους άλλους ποδοσφαιριστές της Βέροιας: «Ανοίξτε το στόμα σας, διαφορετικά θα σας κόψω το ποδόσφαιρο!».

Όπως, δηλαδή, θεωρήθηκαν άξιοι για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα οι τρεις, σε κάποιους άλλους συμπαίκτες τους στην Βέροια πιθανόν να τους επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο! Που σημαίνει ότι τους κόβεται το μεροκάματο.

Να μην υπάρχει, όμως, και «απαίτηση» να επιβεβαιώσει τον τέως προπονητή του Καλαϊτζίδη ο Παντελής Καφές. Πώς να πει την «αλήθεια» ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και να υποβιβαστεί η Βέροια; Υπ' όψιν ότι ο Καφές και η οικογένειά του κατοικούν μονίμως στην Βέροια.

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο μεγάλη κουβέντα στον ΠΑΟΚ από τον Κλάους