ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΒΑΖΕΛΟΣ Ο ΚΑΡΙΓΙΟ, ΟΧΙ ΓΑΒΡΟΣ!

 

Τελικά, ναυάγησε η μεταγραφή του Αργεντινού Καρίγιο στον Ολυμπιακό. Φάγανε χώμα, όχι μόνον σκόνη τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Ολυμπιακού που μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα για μέρες ολόκληρες.

Πράγματι, ο Μαρινάκης είχε κάνει την πρότασή του στον ποδοσφαιριστή, όμως για να γίνει η μεταγραφή δεν φθάνει το οκέυ της μιας πλευράς. Ήταν σαφέστατη και ικανοποιητική η πρόταση του Μαρινάκη, όμως απορρίφθηκε από την πλευρά του παίκτη. Γιατί;

Από κούνια βάζελος είναι ο Κουίδο Καρίγιο. Αν τον ήθελε ο Παναθηναϊκός θα ερχόταν με τα τέσσερα και με μισά λεφτά. Γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό λόγω βαζελοφροσύνης. Ξέχνα αυτά τα σάπια που λένε, ότι ο Αργεντινός θέλει να πάει σε ομάδα μεγαλύτερη κι όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Να έρθουμε στην ουσία, όμως. Λένε κάποιοι περίεργοι για τον Αλέξη Τσίπρα που φλόμωσε τον κοσμάκη με τα παραμύθια του προεκλογικά. Οι εφημερίδες που κάθε μέρα με κάτι γραμματάρες μια πιθαμή έγραφαν για τον Καρίγιο που έρχεται, τι λιγώτερο έκαναν;

Κακώς τα βάζουν με τον Τσίπρα. Αυτά που ήθελε να ακούει ο κόσμος, αυτά έλεγε και... δεσμευότανε. Αν δεν τους αρέσανε αυτά τα απίθανα ότι θα σχίσει τα μνημόνια και θα τους χορέψει πεντοζάλη, να μην τον ψηφίζανε τον Αλέξη μας. Το ίδιο και τα πρωτοσέλιδα ψέματα, αλήθεια τι σημασία έχει. Όταν ο άλλος φτιάχνεται και με το παραμύθι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης την έχει στημένη στον Αλαφούζο