ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 3-0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, μάλιστα με τρεις νίκες, τη μία στο ΟΑΚΑ. Κανένα πρόβλημα ο Παναθηναϊκός! Επειδή είναι Παναθηναϊκός. Επειδή έχει μεγαλομέτοχο με χαρτί.

Να το πω αλλοιώς. Δεν μειώνεται κοτζάμ Παναθηναϊκός στο μπάσκετ επειδή έχασε 3-0 από τον Ολυμπιακό. Δεν κατάλαβαν κάποιοι άρρωστοι, γιατί παίζουν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και γιατί συντηρείται η αντιπαλότητά τους. Γιατί;

Είναι κομματάκι δύσκολο να πεις το «γιατί», αλλά λίγο κουκούτσι να έχουν μερικοί θα το καταλάβουν κι αυτοί. Κοντράρονται, λοιπόν, τα δύο θηρία του μπάσκετ για να πάρει το πρωτάθλημα ο ένας, και για να το χάσει ο άλλος. Τόσο απλό. Και δεν θα πεις ότι ο Ολυμπιακός έγινε πιο μεγάλος επειδή πήρε αυτή την παρτίδα. Ούτε ότι ο Παναθηναϊκός μίκρυνε επειδή φέτος έχασε το πρωτάθλημα.

Χαρήκανε οι γάβροι με το 3-0, με τις τρεις νίκες, στεναχωρήθηκαν οι βάζελοι και η ζωή συνεχίζεται που λέει ο φιλόσοφος του καφενείου. Μία σου και μία μου. Έτσι πάει.

Το ενοχλητικό δεν είναι ότι φέτος βρέθηκε από κάτω ο Παναθηναϊκός. Ούτε ότι έχει το επάνω χέρι ο Ολυμπιακός. Δεν ασχολούμεθα μ' αυτά, που είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το ενοχλητικό, το αηδιαστικό να πεις, είναι ότι κάποιοι δεν ξέρουν να χαρούν, και να λυπηθούν. Οι αλητείες τους είναι το άσχημο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης την έχει στημένη στον Αλαφούζο