ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

πηγή: Intime
 

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι και πολύ μουλωχτά Παναθηναϊκός. Ο καθένας ανάλογα με το χαρακτήρα του. Ο πρώην, λοιπόν, συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και συνομιλητής του Ηλία Κασιδιάρη, για να μη ξεχνιόμαστε, δεν είναι απλά φανατικός βάζελος. Είναι άρρωστος, πολύ περισσότερο Παναθηναϊκός από τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Θα πάθεις αν σου εξηγήσει ο Μπαλτάκος γιατί είναι Παναθηναϊκός και καθόλου αντιολυμπιακός.

Υπάρχουν και τέτοιοι. Γάβροι που δεν είναι αντιπαναθηναϊκοί. Βάζελοι όχι απαραίτητα αντιολυμπιακοί. Κι ένας απ' αυτούς ο Μπαλτάκος, ο ιδεολόγος οπαδός του Παναθηναϊκού, αυτός που για κοινωνικούς και πολιτικούς λόγους θαρρεί ότι πνευματικά και οραματικά εκφράζεται με την ένταξή του στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Πέφτω από τα σύννεφα μ' αυτό που ακούω. Ότι ο δικηγόρος, γεννημένος συνωμότης, που τα τελευταία δέκα χρόνια μπήκε πολύ δυνατά στο παρασκήνιο της πολιτικής, θα «επιστρέψει» στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Για ποιο λόγο; Να καθοδηγεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το απίθανο. Να έχει αφεντικό του τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το κουφό.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να στηθεί νταραβέρι και να πιάσει τόπο ανάμεσα στον αυτοελεγχόμενο στον πόντο Μπαλτάκο και τον ανεξέλεκτο κάθε στιγμή Γιαννακόπουλο. Εκτός κι αν συμφωνήσουν ότι ούτε καλημέρα θα λένε μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σημαίνει το 3-0 Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού