ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Πάρτον κάτω και τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Περιοριστικοί όροι κι αυτός, μετά τον νομικό σύμβουλο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Θόδωρο Κουρίδη και τον αντιπρόεδρό της Άρη Σταθόπουλο. Τρία άτομα, λοιπόν, από την ΕΠΟ κρίθηκαν, προς το παρόν, ύποπτοι για συμμετοχή στην «εγκληματική οργάνωση». Ο τέταρτος ποιος είναι;

Δεν υπάρχει «οργάνωση» με τρία μόνον άτομα. Ούτε θα πεις «οργάνωση» μια παράνομη κατάσταση χωρίς να υπάρχει αρχηγός. Αν, λοιπόν, ο Κουρίδης π.χ. είναι ο «διευθύνων», τότε τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι δύο. Χρειάζεται κι ένας τέταρτος, π.χ ο Μαρινάκης που απολογείται σήμερα Πέμπτη. Τι θα αποφασίσουν για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού εισαγγελέας και ανακριτής; Το αναμενόμενο!

Στον Σαρρή, που είχε παραιτηθεί από την ΕΠΟ, όπως άλλωστε και ο Κουρίδης, πριν κληθούν για απολογία, επιβλήθηκε η γνωστή ταρίφα. Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και για να παραμείνει ελεύθερος εγγύηση 50.000 ευρώ.

Ο Μαρινάκης, που κι αυτός φέρεται σαν «διευθύνων» της εγκληματικής οργάνωσης, επειδή έχει χαρτί, μεγάλη προσωπική περιουσία, άντε να φάει μια εγγύηση 100.000 ευρώ, ίσως και 200-300.000. Κανένα πρόβλημα για τον εφοπλιστή! Δεν θα τα χάσει τα λεφτά, ακόμα κι αν αύριο στη δίκη κριθεί ένοχος. Το πακέτο θα του επιστραφεί μέχρι δραχμής.

Υπ' όψιν ότι ο Μαρινάκης σε πείσμα της βρώμας που είχε κυκλοφορήσει δεν παραιτήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στο κενό οι σεναριογράφοι. Ο εφοπλιστής αισθάνεται αθώος, το παίζει ψύχραιμος και είναι σίγουρος πως όσον αφορά τον ίδιον θα αποδειχθεί φιάσκο ό, τι σχετίζεται με την εγκληματική οργάνωση.

Απίθανο, ωστόσο, να μην επιβληθούν περιοριστικοί όροι και στον Μαρινάκη. Εκτός κι αν μετατραπεί το κατηγορητήριο, πράγμα σχεδόν αδύνατον, από «οργάνωση», που ειναι κακούργημα σε «συμμορία» που είναι πλημμέλημα. Περιοριστικοί όροι επιβάλλονται μόνον για κακουργηματικές πράξεις.

Διαβάστε ακόμα

Απαλλαγή Μαρινάκη ζητάει ο Σύλβα