Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Εγώ ξέρω ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης όχι μονάχα πήρε τα περισσότερα πρωταθλήματα από κάθε άλλον πρόεδρο, αλλά και ότι ποτέ δεν πήγε κατηγορούμενος. Άσε τι έλεγε η εξέδρα. Οι αντίπαλοι. Για την περιβόητη Παράγκα.

Εγώ, λοιπόν, για να μη ξεχνιόμαστε, λέω ότι κανείς Ολυμπιακός και κανένας πρόεδρός του Κόκκαλης, δεν κλήθηκε για καφέ, χωρίς τσιγάρο και κρουασάν, από κανένα ανακριτή. Ας βούιζε ο τύπος από την Παράγκα.

Υπ' όψν, το πιο αξιοσημείωτο, ότι ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη είχε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό της πανίσχυρης οικογένειας Βαρδινογιάννη κι όχι αυτόν τον σημερινό της λαϊκής βάσεως χαιρέτα μου τον πλάτανο. Αυτόν τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου που ο ίδιος δεν βάζει μία, διότι πλέον η ΠΑΕ είναι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Κι όμως, ο Κόκκαλης με αντίπαλο επίσης μια ισχυρή ακόμα ΑΕΚ, όχι αυτήν την χρεοκοπημένη που κατέληξε Γ' εθνική, δεν προκάλεσε ποτέ την επέμβαση της δικαιοσύνης, όπως σήμερα συμβαίνει, επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το ζήτημα, λοιπόν, μόνον προσωπικό δεν είναι, όσον αφορά την εμπλοκή του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού σ' αυτήν τη δικαστική δίνη της εγκληματικής οργάνωσης. Εάν οτιδήποτε ακουμπήσει τον Μαρινάκη και πιθανότατα έχει συνέπειες στον Ολυμπιακό, όχι μόνον σε επίπεδο οικονομικό, τότε το όνομα της ομάδας θα δεχθεί βλάβη ηθικού χαρακτήρος.

Διαβάστε ακόμα:

Μέχρι 7 χρόνια εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός!!!