ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DREAM ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Η νέα φανέλλα του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ του Μαρινάκη. Σε εκδήλωση γιορταστική, που την είχε ανάγκη η ομάδα μετά τις τελευταίες «εξελίξεις», εννοώ βέβαια τους περιοριστικούς όρους στον πρόεδρο από τον ειδικό ανακριτή Διαφθοράς που ψάχνει και ψάχνεται για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Όσο να 'ναι δημιουργείται ένα κλίμα όχι ευχάριστο στον Ολυμπιακό που με Μαρινάκη 5 χρόνια είναι πρωταθλητής από τη μια και από την άλλη αβάντα στην καχυποψία των αντιπάλων κάνει ο ανακριτής της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα. Αν, δηλαδή, υπάρχει πράγματι εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα, τότε έτσι ή, αλλοιώς δηλητηριάζεται και το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, με ευθύνη ή, όχι προσωπικά του Μαρινάκη.

Πέρα απ' αυτό. Στέκομαι στο σύνθημα We keep on dreaming», που έπαιξε στην παρουσίαση της νέας ερυθρόλευκης φανέλλας. Για μια στιγμή. Ο Ολυμπιακός δεν είναι κόμμα. Ούτε ο Μαρινάκης είναι υποψήφιος πρωθυπουργός για να πουλάει φούμαρα.

Οι Παπανδρέου και οι Τσίπρες μιλάνε για όνειρα και οράματα. Για πράγματα, δηλαδή, που δεν θα γίνουν ποτέ. Που δεν έγιναν ποτέ. Ο Ολυμπιακός είναι σοβαρή ιστορία, δεν έχει καμμία ανάγκη να παραμυθιάζει τους γάβρους. Να τους λέει ο Μαρινάκης ότι... ονειρευόμαστε. Φάουλ.

Καλό, πολύ καλό να ονειρεύεσαι, να θες το περισσότερο, το υψηλώτερο. Να πεις συγκεκριμένα, όμως. Ποιος είναι ο στόχος. Ο συγκεκριμένος στόχος. Π.χ. την προσεχή πενταετία να συστηματοποιήσω την παρουσία στους «16» του τσάμπιονς ληγκ. Να βελτιώσω κατά 17% τα έσοδα της ΠΑΕ. Να τσακίσω με δικαστικές αποφάσεις, κι όχι όπως κάποιοι άλλοι με μπράβους, όσους δυσφημούν τον Ολυμπιακό. Όσους γράφουν στα μήντια ενάντια στον Μαρινάκη. Όσοι τον μπλέκουν με αξιόποινες πράξεις με τις οποίες δεν έχει σχέση.

Έτσι που λες. Συγκεκριμένα πράγματα. Όχι αέρα πατέρα dreams, στα ελληνικά όνειρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης παρέδωσε καμένη γη στον... Κουντούρη