ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΤΟΡ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!

πηγή: Intime
 

Είπαν στον Φρανκ Άρνεσεν να «δει» την περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία. Να «χρησιμοποιήσει» τον Ουρουγουανό, διότι είναι δικό μας παιδί, διότι τον λατρεύει η εξέδρα, τέλος πάντων διότι αυτή είναι η επιθυμία του Ιβάν.

Ο Άρνεσεν δεν γνωρίζει τον Γκαρσία. Δεν είπαν στον Δανό ότι σώνει και καλά είσαι «υποχρεωμένος» να δώσεις ένα πόστο στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. Συναντήθηκε ο Βορειοευρωπαίος με τον Νοτιοαμερικανό. Άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα αλλά και συμπεριφορά. Κρύο αίμα ο Δανός, μπαρούτι μέσα στην καρδιά ο Ουρουγουανός.

Μετά τα προκαταρκτικά, ο Άρνεσεν φιλικά και επαγγελματικά ρωτάει τον Παύλο: «Τι θα ήθελες να κάνεις στον ΠΑΟΚ;».
-Να γίνω ο προπονητής!, απαντάει ο Γκαρσία.

Ο Δανός αιφνιδιάστηκε. Ο Ουρουγουανός έγινε περισσότερο σαφής. «Ψάχνεις για προπονητή. Δεν χρειάζεται! Μπορείς να με εμπιστευτείς...».

Τι κάνει ο Άρνεσεν; Το αναμενόμενο. Είπε στον Γκαρσία ότι είναι πολύ καλό που πιστεύει στον εαυτό του, ότι τον χρειάζεται για συνεργάτη, να τα λένε συχνά, ότι αφού έχει αποφασίσει να γίνει προπονητής είναι πιο έξυπνο να ξεκινήσει από χαμηλά. Για να μην καεί. Για να μην απογοητευθεί αν στις υψηλές πτήσεις του έρθουν στραβά τα πράγματα.

Δεν τον έπεισε τον Πάμπλο Γκαρσία, που απλά συμβιβάστηκε να γίνει... βοηθός προπονητή στην ομάδα των κάτω των 17 χρονών.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Κούγιας αλλάζει τις ομάδες σαν τις γυναίκες