ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΥΛΒΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ

 

Έχει πλάκα κάτι να στραβώσει και, τελικά, ο Μάρκο Σύλβα να μην έρθει στον Ολυμπιακό. Μεγάλη γκέλα αυτή.

Από τον Ολυμπιακό είναι σίγουροι ότι η δουλειά είναι κλεισμένη. Ο προπονητής, όμως, ακόμα δεν έχει κοπιάσει. Δεν έχει ανακοινωθεί η πρόσληψή του. Ο πρωταθλητής είναι στο περίμενε, να ξεμπερδέψει πρώτα ο Μάρκος Σύλβας από την Σπόρτιγκ της Πορτογαλίας, με την οποία έχει συμβόλαιο.

Δεν έχει σημασία ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 10 Ιουλίου. Αυτή αφορά τους ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει από την ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Πορτογάλο προπονητή. Προετοιμασία που αφορά το ρόστερ. Ποιους παίκτες δεν έχουμε ανάγκη και τι θα τους κάνουμε, ποιους παίκτες θέλουμε και ποιους κτυπάμε.

Έχω μια απορία, μικρή απορία. Γιατί «κόλλησε» με τον Μάρκο Σύλβα ο Μαρινάκης. Γιατί, δηλαδή, συμφώνησε μ' έναν προπονητή, μάλιστα όχι μεγάλο όνομα, ενώ αυτός είναι «δεσμευμένος» με την ομάδα του, που δεν τον θέλει και έχει ήδη κλείσει στη θέση του άλλον. Φαίνεται ότι οι πληροφορίες του Μαρινάκη είναι πολύ δυνατές για την αξία του Μάρκου Σύλβα, γι' αυτό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μπήκε στην περιπέτεια να κινδυνεύει να γίνει του... Μάρκου Σεφερλή, αν υποχρεωθεί να χαλάσει η συμφωνία με τον Πορτογάλο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το dream του Ολυμπιακού