ΤΑ «ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ» ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ

πηγή: Intime
 

Ε, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια ο άλλος όταν θαρρεί, σχεδόν είναι σίγουρος, πως τον πολεμάνε, τον ξευτυλίζουν. Θα κάνει χρήση του οπλισμού του, όση δύναμη πυρός διαθέτει στο παρασκήνιο, για αντιπερισπασμό.

Έτσι λένε στην πιάτσα. Ότι δουλέψανε τα ηλεκτρονικά καλώδια και το αποτέλεσμα είναι οι κλήσεις που πήρανε μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί πολυμετοχικότητας και συγκεκριμένα τη διετία 2008-10.

Άιντε πάλι, να ανοίξει ο «φάκελλος» της κατάρας, έτσι λέω την πολυμετοχικότητα, που έβαλε τα πακέτα της αιωνιότητας στο ταμείο της ΠΑΕ και, τελικά, προκάλεσε την οικονομική της καταστροφή της καταστροφή. Το «σύρμα», λέγεται, που έπεσε ήταν να διερευνηθούν τα «μυστικά κονδύλια» της ΠΑΕ, δηλαδή χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν όχι με διαφάνεια.

Η κλήση στους κυρίους που θα καταθέσουν σχετικά αύριο Παρασκευή 3 Ιουλίου στον 24ο πταισματοδίκη αναφέρει αδικήματα 26 και 26 του ποινικού κώδικα, όπως και τον νόμο περί αθλητισμού 2725. Ποια είναι η απορία μου, με την ευκαιρία.

Τι θα καταθέσει ο κληθείς «βαρδινογιαννικός» πρόεδρος της ΠΑΕ Γόντικας, αλλά και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι που «διεκδικούν» κάποια πακέτα που είχαν τσοντάρει στην πολυμετοχικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Ανάκριση και στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό