Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

 

Οταν είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ η κυρά σου πρέπει να έχει τα ανάλογα κυβικά. Δίμετρα πόδια, καλοσχηματισμένους γλουτούς και μπούστο να βγάζει μάτι. Ετσι πάει κύριε Αθανασιάδη, που νομίζεις ότι δεν θα ασχοληθούμε εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες με τις γυναίκες που κουβαλάτε.

Για να σοβαρευτούμε. Τα εξωαγωνιστικά είναι μέρος του παιχνιδιού, ενημερώνω τον αρχηγό του ΠΑΟΚ που γκρίνιαξε επειδή οι ΠΑΟΚτσήδες όταν η ομάδα δεν πάει καλά ασχολούνται με την απέξω από το γήπεδο ζωή τους. «Για τα εκτός υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα να μας κρίνουν και αν πρέπει να μας τιμωρήσουν», είπε. Σου ξαναματαλέω αγαπητέ Κλάους, δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Στο ρίχνω το παραμύθι με ένα παράδειγμα. Το να βγάζεις τα λεφτά σου στο εξωτερικό με τις νόμιμες διαδικασίες δεν είναι παράτυπο και προς τιμωρία. Ομως, όταν είσαι υπουργός οικονομικών και το κάνεις είναι ανήθικο. Οπως, επίσης, μετά από μια τεσσάρα που έχεις φάει δεν πάς στα μπουζούκια μετά της κυρίας σου. Πρόσεξε δεν ξέρω αν το έχεις κάνει. Μιλάω για στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς.

Ετσι που λες, αγαπητέ Κλάους. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια. Το ίδιο και ο παίκτης του κάθε ΠΑΟΚ. Οφείλει να κουβαλάει τις αρχές που έχει το κλαμπ κι έξω από τις τέσσερις γραμμές.

Διαβάστε ακόμα:

Βάλτε στη φυλακή Γεωργέα, Καλαϊτζίδη, Καλογερή