ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Είναι επόμενο να μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ παρά ο Ολυμπιακός. Οι δυο τους, ένας από τους δυο θα κοντράρει μέχρι τέλους τον πρωταθλητή; Αυτό αναρωτιέσαι. Αν ο ΠΑΟΚ που την περασμένη σαιζόν τερμάτισε ερείπιο, ένα σκέτο σπάραγμα, και ο Παναθηναϊκός παρουσιάσει τις ίδιες αδυναμίες, τότε θα φάμε πάλι γλαρόσουπα στο πρωτάθλημα. Θα ξαναδούμε, για να μη ξεχνιόμαστε, έναν Ολυμπιακό ακόμα και προβληματικό, ακόμα και αποκρουστικό, να καθαρίζει στο τέλος τη μπουγάδα.

Είναι και η ΑΕΚ, θα πεις. Βεβαίως είναι και η ΑΕΚ στο λογαριασμό. Στο μπάτζετ του πρωταθλήματος, όπως λέει και ο Στήβεν. Κι αν την κάνει τη «ζημιά» η ΑΕΚ δεν θα είναι έκπληξη. Επειδή είναι η ΑΕΚ. Επειδή, για να το πούμε πιο σωστά, έχει τη φανέλλα ΑΕΚ, γι' αυτό παίζει η διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό.

Καλύτερο πρωτάθλημα σημαίνει καλύτερες ομάδες. Δεν είναι πρωτάθλημα ακόμα κι αν ο πρωταθλητής είναι ομαδάρα. Δεν λέει τίποτα ένα πρωτάθλημα όταν μια ομάδα μόνον μία
είναι το φαβορί. Πολύ περισσότερο δεν είναι πρωτάθλημα όταν, για να μιλάμε συγκεκριμένα, και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν βλέπεται.

Διαβάστε ακόμα:

Το ιστορικό ραντεβού Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού