ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Το λέω εγώ η παληοσειρά, ότι ποτέ άλλοτε στα χρόνια μας, από τότε που σκάσαμε μύτη στην πιάτσα, δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει μια απόφαση σε βάρος παράγοντα και τι ακριβώς σημαίνει η συγκεκριμένη ποινή στον εν λόγω παράγοντα να την... αναλύει η αντίπαλη ομάδα. Γιατί;

Επειδή τα ΜΜΕ δεν... κατάλαβαν ή, δεν ήθελαν να καταλάβουν την αλήθεια της τιμωρίας στον μεγαλομέτοχο του μπασκετικού Παναθηναϊκόυ, για να γίνουμε σαφείς.

Σου λέω, ότι δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Οι Αγγελόπουλοι να προσφεύγουν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να κερδίζουν την υπόθεση και οι εφημερίδες να δίνουν... άλλη ερμηνεία στην απόφαση του οργάνου, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό. Με συνέπεια ο Ολυμπιακός να υποκαθιστά τη δημοσιογραφία και να ξεκαθαρίζει ότι ο Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τα γήπεδα μέχρι το 2018.

Είναι η γνωστή υπόθεση της μεταβίβασης του πακέτου μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Γιαννακόπουλο σ' άλλο πρόσωπο. Η ΕΕΑ ακύρωσε την μεταβίβαση, την θεώρησε εικονική, και έπεσε καμπάνα στον Γιαννακόπουλο. Παρακάτω.

Το παρακάτω είναι ότι ο Ολυμπιακός βάζει πάγο στα μήντια για τα ανακριβή τους δημοσιεύματα.

Διαβάστε ακόμα:

Ιστορικό ραντεβού Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού