ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΛΑΒΑ Ο ΠΑΟΚ 5-0!!!

πηγή: Intime
 

Η έκπληξη. Η πολύ ευχάριστη έκπληξη!!! Ο Παναθηναϊκός μας κατέβασε με μια ομαδίτσα, στο 0-0 με την Καμπάλα, και η παοκάρα μας πέταξε στα ουράνια με την πεντάρα στην Μπρόμπντι. Ένας υπέροχος και πολύ δυνατός σε αθλητική ενέργεια ΠΑΟΚ σκόρπισε την… φανταστική του αντίπαλο από τη Δανία. Ναι, η Μπρομπντι ήταν ένα φάντασμα. Πρώτη φορά είδα με τα μάτια μου φάντασμα με κίτρινο χρώμα, θαρρούσα ότι κυκλοφορούν σε απαγορευτικές ώρες με χρώμα λευκό, ουδέτερο.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Ο μαλάκας ο προπονητής της Μπομπντι φοβόταν, λέει, τον καύσωνα της Τούμπας. Και, τελικά, κάηκαν οι τρίχες στον πωπό του από την ηφαιστειακή λάβα του ΠΑΟΚ.

Μίλησα για «αθλητικό» ΠΑΟΚ. Έτσι είναι. Είχε πολλά και καλά τρεξίματα. Με ενθουσιασμό. Με καύλα. Ήταν σοβαρός, αγωνίστηκε σωστά. Και το σπουδαιότερο, για να κάνουμε πιο ποδοσφαιρική την κουβέντα, η παοκτσήδες κινήθηκαν στο χώρο. Τι σημαίνει αυτό;

Έδιναν τη μπάλλα στον συμπαίκτη τους που βρισκόταν σε κίνηση! Δεν χαλούσαν το ρυθμό στην επιθετικότητα της ομάδας μεταβιβάζοντας το τόπι σε συμπαίκτη στατικό. Είτε με μακρυνές, είτε με κοντινές πάσες ο ΠΑΟΚ παρήγαγε παιχνίδι, δημιουργούσε πίεση και κομμάτιασε τους φουκαράδες τους Δανούς που δεν ήξεραν που βρισκόντουσαν και τι έκαναν. Έτσι έπεσε η μούντζα του ΠΑΟΚ και με τα πέντε δάκτυλα.

Διαβάστε ακόμα:

Το πρόβλημα του Μπεργκ