ΡΕ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!

πηγή: Intime
 

Μανουριάζουν οι αεκτζήδες. Περιμέναμε, σου λένε, έναν κυνηγό κρούσης και δεν τον είδαμε. Γιατί ο Μαρινάκης παίρνει αυτούς που θέλει, ο δε Σαββίδης με τον Μπερμπάτωφ έστειλε τους παοκτσήδες στους επτά ουρανούς. Ακόμα και ο Αλαφούζος πήρε ένα μεγάλο όνομα, πρώην μεγάλο βέβαια, τον Εσιέν. Εσύ, ρε, Μελισσανίδη, μας έχεις αφήσει νηστικούς, είναι το παράπονο κάποιων αεκτζήδων.

Κατ' αρχήν. Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε μία ακόμα μεταγραφή, όπως έχει δικαίωμα, να πάρει παίκτη ελεύθερο. Και ποιος ποδοσφαιριστής να ΄ναι αυτός;

Και γιατί η ΑΕΚ να κάνει μία ακόμα μεταγραφή, δεν κατάλαβα. Επειδή πραγματικά έχει ανάγκη συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, για να καλύψει ένα κενό, θα μου πεις. Και πράγματι θα το καλύψει το κενό με κάποια «φιγουρατζήδικη» μεταγραφή; Έναν πανάκριβο παικταρά που ναι μεν θα σκορπίσει ενθουσιαμό, όμως πιθανότατα να μην προλαβαίνει να ενσωματωθεί στην ομάδα. Ή, να κουβαλάει ένα κουσούρι.

Παρακάτω. Μη ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ προέρχεται από χρεοκοπία οικονομική. Που αυτή οφείλεται στην αυτοκαταστροφική διαχείριση της ΠΑΕ μέχρι το 2013. Που την ευθύνη, και του αγωνιστικού διασυρμού με τον υποβιβασμό, την έχουν αεκτζήδες. Κανένα κράτος, καμμία ΕΠΟ, κανένας Μαρινάκης.

Είναι, λένε, μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Βεβαίως είναι. Μια μεγάλη ομάδα στηρίζεται στον κόσμο της. Στα δικά της πόδια, δηλαδή. Όχι στον Μελισσανίδη.

Ο Μελισσανίδης έχει ανάγκη την ΑΕΚ. Ο Μαρινάκης έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό. Ο Σαββίδης έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ.

Αυτό που έχει ανάγκη η ΑΕΚ, και η κάθε αληθινά μεγάλη ομάδα, είναι το αφεντικό να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τη δυναμική του brandname ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ.

Να κάνει μεταγραφές η κάθε ΑΕΚ από το ταμείο της, όχι από την τσέπη προέδρου που είναι ψώνιο. Που ψοφάει για το χειροκρότημα της εξέδρας. Και για πρωτοσέλιδες φωτογραφίες του.

Δεν υπάρχει στην Ιστορία από καταβολής ποδοσφαίρου ομάδα να ανέβηκε ένα σκαλί παραπάνω χάρη του παραλή μεγαλομετόχου της. Ούτε μία ομάδα, έστω για δείγμα. Κι αν συνέβη αυτό, να αλλάξει επίπεδο μια ομάδα λόγω του επιδειξία προέδρου της, στη συνέχεια η ομάδα γκρεμοτσακίστηκε, δεν επανήλθε στα ίδια, αλλά σε χειρώτερη μοίρα.

Η ΑΕΚ επανήλθε στη σούπερ ληγκ χωρίς να τραυματιστεί οικονομικά, διότι η διοίκηση της ΠΑΕ ήταν νοικοκυρεμένη και παραγωγική. Έχει τόσο κόσμο η ΑΕΚ και το όνομά της κρατάει τέτοια ακτινοβολία, που χωρίς τυχοδιωκτισμούς διαθέτει σήμερα όλες τις δυνατότητες να ξεπεράσει τους εταιρικούς και αγωνιστικούς της στόχους.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσες φανέλλες θα πουλήσει ο Μπερμπάτωφ