ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ!

 

Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, τότε δεν έχω καμμία αντίρρηση να συζητήσουμε για τις μεταγραφές που έκαναν το «μπαμ». Και το... «τσαφ», που είναι κι αυτό στο πρόγραμμα όταν κάποιες ΠΑΕ και στις μεταγραφές παίζουν μπιλιάρδο με στέκα χωρίς να την... ασπρίζουν πριν από κάθε «στεκιά».

Μεταγραφή αεροδρομίου ο Μιχάλης Εσιέν. Άσε πρώτα να τον δούμε με την πράσινη φανέλλα και στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και μετά να πούμε ότι το παλληκάρι δεν ήταν μόνον αεροδρομίου, αλλά και γηπέδου.

Το ίδιο και ο άλλος του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Καμπιάσο. Άλλος παικταράς αυτός. Άλλη ονοματάρα. Τριανταπεντάχρονος, ίσως γι' αυτό το παρατσούκλι του στην Ισπανία ήταν «γέρος». Τριανταπεντάχρονος είναι και ο Βούλγαρος Δημήτρης Μπερμπάτωφ, που θα φοράει τη φανέλλα του ΠΑΟΚ.

Στο αεροδρόμιο δεν πας να... δεις τα αεροπλάνα, πας για να πετάξεις σ' ένα απ' αυτά. Να ταξιδέψεις στον προορισμό σου. Νομίζω. Εσιέν, Καμπιάσο και Μπερμπάτωφ θα κριθούν αφού παίξουν. Μόνον τότε θα μιλήσουμε για μπαμ. Και δεν θα κρίνουμε μονάχα τους ίδιους τους παίκτες, αλλά και τις ΠΑΕ που τους πήρανε.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσες φανέλλες του ΠΑΟΚ θα πουλήσει ο Μπερμπάτωφ