ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ ΚΑΙ ΜΑΣΑΔΟ!

 

Προκλητικός. Δημιουργεί κλίμα πριν από το παιχνίδι. Μιλάμε για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Τον Κροάτη στόπερ που πέρασε από τον Παναθηναϊκό και τώρα αγωνιζόμενος με τη φανέλλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προσπαθεί να πικάρει τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα του για τους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ στις 20 Οκτωβρίου στο Ζάγκρεμπ.

Τι έκανε ο κωλοπαιδαράς; Πήρε επικαλαμίδες που έχουν πάνω το τριφύλλι. Κι όχι μόνο αυτό. Κοινοποίησε τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γνωστοποιηθεί το θέμα. Μιλάμε για τον Σίλντενφελντ, για να μην ξεχνιόμαστε. Ενα στόπερ του σωρού που ξεχώρισε μέσα στην ανέχεια της Πανάθας. Και με αυτόν ασχολείται το ελληνικό ποδοσφαιρικό σύμπαν.

Αμ ο άλλος ο τσογλαναράς ο Μασάδο, που λέει ότι θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, ενώ είναι συμπαίκτης του καταπράσινου Σίλντενφελντ και σε 1,5 μήνα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Και ο Πορτογάλος πρόλαβε να δεθεί με τον Πειραιά, γι' αυτό και μέχρι πρόσφατα έκανε άσεμνες χειρονομίες στους οπαδούς της νυν ομάδας του. Εχει συμβεί στους προκριματικούς του Τσου Λου για όσους δεν θυμούνται. Μιλάμε για αλητάμπουρες...

Διαβάστε ακόμα:

Ρε, Μελισσανίδη, γιατί δεν παίρνεις κι εσύ παικταρά