Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

Νέο θέμα για να γίνει της πουτάνας το μαγκάλι. Στο επίκεντρο ο καλαθοσφαιριστής Ιαν Βουγιούκας που βρήκε αστεία μια φωτογραφία στο μπλογκ ονόματι «τρελό κουνέλι» και την αναδημοσίευσε σε προσωπικό λογριασμό του.

07-09-15vougioukas

Εντάξει, ο ξάδελφος της όμορφης ξιφομάχου δεν διαθέτει ιδιαίτερο χιούμορ, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε. Μην ακούω, όμως, τις παπαριές πως εκ της θέσεώς του, δηλαδή ως διεθνής, δεν θα έπρεπε να λέει τέτοια.

Αφήστε τις μαλακίες. Το γκέτο του μπάσκετ, που δεν φταίει βέβαια το ίδιο για την γκετοποίησή του, άλλη κουβέντα αυτή, τρέφεται από τις δικές του επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες του ποδοσφαίρου. Ετσι το βλέπουν κάποιοι άνθρωποί του. Ε, ο Βουγιούκας το εξέφρασε. Δεν τρέχει κάστανο, λέω εγώ. Οποιος προσεβλήθη ας ρίξει το πουστρηλίκι του να τελειώνουμε. Ας του πει: «Εσύ, ρε, Βουγιούκα τράβα στη Σαντορίνη, άμα σε χαλάει η Μύκονος».

Οσο για την αγαπημένη της καρδιάς μας είναι αυτή που φέρνει νίκες. Τώρα μιλάει ο λαός. Ο λαός που θέλει νίκες. Είτε είναι από την μπάλλα, είτε από τη μπάρα, είτε από το κουπί.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρουν οι Σίλντενφελντ και Μασάδο